ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Κοινοποίηση:
ΑΝΑΣ

Η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή του επιτίμου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου και η ανάληψη της Προεδρίας του «Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ», προκάλεσε ωστικό κύμα.

Χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα ψάλλουν το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ».

Ακολουθεί η δήλωση του Πρόεδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα,  που στηρίζει την Μητσοτακική προπαγάνδα, «από πρωίας μέχρι νυκτός», λυσσά, υβρίζει, και συκοφαντεί. Όλες οι επιθέσεις εκπορεύονται από αυτό. Για να διασωθεί το Μητσοτακικό Πριγκιπάτο, βυθίζουν ύπουλα δηλητηριασμένο μαχαίρι στην πλάτη του Κόμματος.

Οι Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον έλεγχο των λόγων τους. Η πρόβλεψη της ασφαλούς ήττης τους, τους καθιστά νευρικούς. Ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, μετεβλήθη σε κοινό υβριστή. Δι’ ομαδικού χαρακτηρισμού, καθυβρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που προσβλέπουν στο «Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη διαπιστώνει, ότι για να διατηρηθεί ο κύριος Μητσοτάκης στην εξουσία, επιστρατεύει όλα τα μέσα. Δεν ορρωδεί προ ουδεμιάς συνταγματικής εκτροπής. Καταφώρως παραβιάζει το Σύνταγμα και καταπατά τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του λαού.

Με κυνισμό Δεληγιαννικής Φατρίας, παρεμβαίνει στον Οργανισμό Λειτουργίας του Αρείου Πάγου. Προαναγγέλλει τρίτη νομοθετική παρέμβαση, δια της οποίας εμμέσως ομολογούν, ότι απεργάζονται παρεμβάσεις στο έργο του Αρείου Πάγου. Θέλουν, δηλαδή, να συνεχίσουν την προσφιλή τακτική τους! Θέλουν να εισάγουν κενά δαιμόνια στην Δικαιοσύνη. Να την διαφθείρουν. Να την ταπεινώσουν. Να την εξευτελίσουν.

Χωρίς αμφιβολία είναι επικίνδυνοι!

Δημοκρατικέ Λαέ – Έλληνες Πατριώτες

Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!

«Οι τα φαύλα πράξαντες» θα τιμωρηθούν από τον Λαό.

Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Η Συνταγματική νομιμότητα θα αποκατασταθεί.

Αθήνα 07-04-2023

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

78 Σχόλια

  1. Η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει ήδη υπαγορευθει από την κυβέρνηση. Αυτοί οι δύο, εισαγγελείς και κυβέρνηση δρουν ως μαφία. Οι ίδιοι οι εισαγγελείς είπαν στην κυβέρνηση βάλε και αυτή την διάταξη μέσα για να μην καρφωθουμε και γελάει ο κόσμος. Μαζί κονομανε, υπουργοί και βουλευτές κλέβουν τα δημόσια ταμεία του κράτους, δίνουν ποσοστά στους εισαγγελείς και αυτοί τους καλύπτουν. Θυμηθείτε το αδιευκρινιστο ποσό του Γεωργιάδη. Δηλαδή τι άλλο για να καταλάβετε πως υπάρχει αλληκοκαλυψη μεταξύ εισαγγελεων και πολιτικών και αλισβερίσι με πολλά λεφτά? Δηλαδή υπέρ της απαγόρευσης καθόδου στις εκλογές του κόμματος Έλληνες έχει ταχθεί η κυβέρνηση και οι εισαγγελείς θα βγάλουν αντίθετη απόφαση? Καλά εντάξει, περιμένετε εσείς.

    1. Συμφωνώ σε όλα. Απλά και κατανοητά τα λέω καιρό ότι οι Μητσοτάκηδες δεν καταλαβαίνουν παρά μόνο ζούν για το χρήμα και για λαμογιες. Αλλά οι οπαδοί νομίζουν ότι με ιαχές και βρισιές θα τον ρίξουν. Έγραψα εδώ μέσα κάτι πονηρό και όλοι με έβριζαν ότι αν αποκλειστεί το κόμμα όλοι μονοκουκι να δωθεί εντολή να ψηφίσουν Τσίπρα. Να ρίξουμε πρώτα με πονηριά την Τροία και βλέπουμε. Αλλιώς θα βλέπουμε τα χαμόγελα του Κούλη το βράδυ των εκλογών και θα λέμε ας βράσουμε τώρα στο ζουμί μας.

  2. Ίσως το μόνο σωστό, έστω και γιά ίδιο όφελος, που έπραξε η ΚΟΥΛΕΙΑ αληταρία εδώ και 4 χρόνια!!!
    Γ@MIETAI O XITΛEP PE ANTEΘNIKA NAZIΣTAKIA!!!
    O ναζισμός ΔΕΝ είναι πατριωτισμός ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών!!!
    Oυστ ρε, γ@μώ τις σβάστιγκες σας, σιχάματα!!!!!!!!!!!
    Κατουράω και αφοδεύω στα μούτρα του εγκληματία Φύρερ σας κτήνη, καταλάβατε;;;;;;;
    ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΣ! ZHTΩ το ΕΘΝΟΣ!!! O NAZIΣMOΣ δεν θα περάσει, γαμώ το Γ’Ράιχ σας φονιάδες!!!!!!!!!

    1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ….
      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΣΟΛΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΔΩ.

      1. @WTF+

        1. Και ποιός σου είπε ότι ψηφίζω ΤΣΙΠΡΟΣΚΟΥΠΙΔΑ, ή οτιδήποτε άλλο, όπως Κουμμουνιστοσυμορίτες και λοιπά αποβράσματα;;;;;
        2. O Kασιδιάρης και κάποιοι άλλοι, ΕΙΝΑΙ Νεοναζιστές, είτε σου αρέσει, είτε ΟΧΙ!
        Mην εθελοτυφλούμε!
        3. Ξέρω τι σίγουρα ΔΕΝ θα ψηφίσω, αλλά αυτό απέχει έτη φωτός από το να υποστηρίζω θιασώτες του νεοναζισμού, ΔΗΘΕΝ Έλληνες πατριώτες!
        4. Αν κάποιος είναι θιασώτης του νεοναζισμού, αναφαίρετο δικαίωμα του, αλλά να μου τσαμπουνάει περί Πατρίδος και Ελληνικού Έθνους, ξεπερνάει τα όρια της αλητείας και της αηδίας, ακόμα και της EΘNOΠPOΔOTIKHΣ ΚΟΥΛΕΙΑΣ!!!

      2. @WTF+ και λοιπούς σχολιαστας μου:

        1. Και ποιός σας είπε ότι ψηφίζω ΤΣΙΠΡΟΣΚΟΥΠΙΔΑ, ή οτιδήποτε άλλο, όπως Κουμμουνιστοσυμορίτες και λοιπά αποβράσματα;;;
        2. O Kασιδιάρης και κάποιοι άλλοι, ΕΙΝΑΙ Νεοναζιστές, είτε σας αρέσει, είτε ΟΧΙ!
        Mην εθελοτυφλούμε!
        3. Ξέρω τι σίγουρα ΔΕΝ θα ψηφίσω, αλλά αυτό απέχει έτη φωτός από το να υποστηρίζω θιασώτες του νεοναζισμού, ΔΗΘΕΝ Έλληνες πατριώτες!
        4. Αν κάποιος είναι θιασώτης του νεοναζισμού, αναφαίρετο δικαίωμα του, αλλά να μου τσαμπουνάει περί Πατρίδος και Ελληνικού Έθνους, ξεπερνάει τα όρια της αλητείας και της αηδίας, ακόμα και αυτής της EΘNOΠPOΔOTIKHΣ ΚΟΥΛΕΙΑΣ!!!

    2. Μήπως βλέπεις πολλές Οικογενειακές ιστορίες στον Αλφα ρε μλκπιτουρα ?? Παραλήρημα σε έπιασε……ληγμένα παίρνεις

    3. Εγώ με τον μητσοτάκη είδα κλειστές εκκλησίες και ανοιχτά τζαμιά, περιορισμούς στους Έλληνες όταν οι πακιστανοί συνωστίζονταν και κάνανε Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα, σπίτια σε μετανάστες και funds για τα σπίτια των Ελλήνων που τα έχουν χρυσοπληρώσει, κοροιδοιό στα εστιατόρια λίγων ατόμων αλλά όχι στα χοτ σποτ χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσπάθεια να βάλουν τα σκόπια στην εοκ και να τους μπλοκάρει η Βουλγαρία! Άμα αυτό λέγεται πατριωτισμός και όχι προδοσία, το ίδιο είναι νδ και ανταρσυα! ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΤΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

    4. μια ζωη χαφιεδες οι κομουνιστες, δεν θα μπορουσε να ηταν εξαιρεση με το κομμουνιστικο επαμ. εκατομμυρια νεκροι απο οπου περασε και εσεις εκει το σφυροδρεπανο και το χαφιεδιλικι με το μητσοτακεικο. ηταν ακομα μελος ο αρχηγος σου οταν τα εκανε πλακακια το κκε με τον μητσοτακη. χρονια αυτη η κολωνια

    5. Άντε πάρε τώρα να χαπάκια σου να ηρεμήσεις. Και κουβάδες για δάκρυα ποτάμια το βράδυ των εκλογών.

      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

      ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

  3. Αύξησαν το χρέος κατά 50 δις €, έτσι αύξησαν την εξάρτηση της χώρας και έτσι μείωσαν την δυνατότητα εθνικής κυριαρχίας. Αποστρατικοποιούν το Αιγαίο, έτσι καθιστούν προβληματική την άμυνα. Οπότε, δεν θέλουν καμία πατριωτική φωνή στη Βουλή, φοβούνται μήπως αντιδράσει ο λαός όταν μάθει τις πολιτικές συγκεκριμένων προσώπων.

  4. Δαγκωτό σε σένα κ στον Ηλία!!! Προχωραα…

  5. Πανικοβλητοι τα λαμογια οι κλεφτες οι απατριδες οι δολοφονοι οι παιδεραστες Αυτοι που κατεσρεψαν την πατριδα μας κοιτωντας μονο το προσωπικο τους συμφερονΑηδια και απαγοητευση για το μελλον της Ελλαδας μας Στον λαο τωρα δινεται η ευκαιρια να τους εξαφανησειγια να γλιτωσουν τα παιδια και η πατριδα την ολοκληρωτικη καταστροφη Αυτοι ειναι η πραγματικες εγκληματικες οργανωσεις διαρκιας που σαν την Λερναια βγαζουν συνεχεια εγκληματικα κεφαλια Ας τους τα κοψουμε

  6. Στέφανε, εφόσον αποκλειστεί ο Ηλίας παράνομα και επιτραπεί στον ανταρσυα των ανοιχτών συνόρων και των λαθρομεταναστών να συμμετάσχει, δεν υπάρχει απλά κατάλυση του Συντάγματος αλλά εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα μας. Πέρα από εκατομμύρια Έλληνες που οφείλουν να κατέβουν στον δρόμο, να τεθεί σε επιφυλακή ο στρατός γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία και ο ανταρσυα το λέει ξεκάθαρα “σπίτια στους μετανάστες”και για τους Έλληνες δεν λέει κουβέντα. Να προσέξει
    ο Άρειος Πάγος γιατί δεν μπορεί να απαγορευθεί νόμιμο κόμμα με τροπολογία 1 μήμα πριν τις εκλογές γιατί το θέλει ο κούλης των εμβολίων με τον τσίπρα των εμβολίων και τον ανταρσυα των λαθρομεταναστών!

  7. Ολοι μαζί για να φύγει η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μιλήσει ο λαός. Ίτε παίδες Ελλήνων

  8. Γ@μήστε τους παιδεραστές της ΝΔ σε κάθε γειτονιά!!!
    Όλο το βρωμόσογο των Μητσοτάκηδων πρέπει να φυλακιστεί και να γίνει δήμευση περιουσίας.

  9. Πρέπει να υπάρξει εναλλακτική λυση ώστε να μπορύμε να ψηφίσουμε αν αποκλιστεί το κόμμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν λάβει τα μέτρα τους και θα είναι ένα βήμα μπροστά. Ο κύριος Κανελλόπουλος άλωστε έχει δικό του κόμμα ιδρύσει. Αυτό θα μπορούσε να είναι η ελαλλακτική λύση αφού πρεσβεύουν τα ίδια πράγματα. Οι ψήφοι μας δεν πρέπει να πάνε αλλού. Πρέπει να τιμωρίσουμε τους προδότες και διχαστές του λαού.

  10. Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι αν σε αναθεώρηση του Συντάγματος δεν αλλάξουν κάποια άρθρα, αυτό δεν έχει γίνει, τότε οι τροπολογίες είναι αντισυνταγματικές και αυτό σημαίνει ότι και με το ευρωπαϊκό δίκαιο,αν αποκλειστεί το κόμμα, όπου κάνει προσφυγή θα την κερδίσει και θα θεωρηθούν οι εκλογές άκυρες.

    1. H προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία και έχει δυσθεώρητα έξαδα.
      Όταν (και αν) έρθει η δικαίωση θα είναι πολύ αργά.
      Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι….

  11. ΘΑ@ΑΤΟΣ ΣΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ?

  12. Ο Κασιδιάρης τι είναι;εργολάβος της πατριωτικής ιδέας με τον αγκυλωτό στο μπράτσο;να τα κλωτσομπουνιδια κ οι ροχαλες τώρα είναι αργά για άλλο κόμμα.την επόμενη φορά μόνο καινούργια πρόσωπα.καλη Ανάσταση σε ολους

    1. Εσύ ψήφισε τους 301 που είναι βέβαιο ότι τους θέλει ο ερντογάν κσι ο ζάεφ! Τέτοια υποτέλεια ούτε επί Τουρκοκρατίας.

  13. Έχουνεχάσειτην γη κάτω απ’ τα πόδια τους. Ο νεος πρόεδροςθα τους ξετινάξει.

    1. Ουστ και εσύ παλιό Ρωσομπλιετ!

  14. ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ.

  15. μας κρυβουν το αληθινο ποσοστο….
    για να τους επιασε τοση λυσα κατα των ΕΛΛΗΝΩΝ
    και του ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , κατι κρυβεται….
    ενα 5% δεν θα τους τρομαζε…..
    προεκλογικη περιοδο διανυουμε
    και ΟΛΟΙ οι δημοσιοκαφροι και ΟΛΟΙ οι “πολιτικοι”
    με μας ασχολουνται….
    εχει γινει η τηλεοραση μονοθεματικη…..
    το ποσοστο ειναι σιγουρα διψηφιο
    και ειμαστε 3ο κομμα στανταρ…..
    το κομμα θα ειναι Αξιωματικη Αντιπολιτευση……
    αυτο δεν θελουν οι ανθελληνες πολιτικοι

    1. Της @@λης σου τον Χαβά εσύ με αυτόν τον Χαζακη !!!

  16. Ειμαστε μαζι σου κ. Κανελλόπουλε , προχωραμε μπροστα. Στον λιγο χρόνο που τους απεμεινε βγαζουν ολη τη χολη τους και οι ιδιοι ετσι αυτοεξευτελιζονται μπροστα σε ολο το λαο. Σας πηραν χαμπαρι και οι πετρες

  17. Δυστυχώς οι δοσιλογες πολιτικές π@υτανες ελέγχουν τους εισαγγελείς στο σύνολο τους και τους υπαγορευουν τι ακριβώς απόφαση θα πάρουν. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη και εισαγγελείς, επί πληρωμή των πολιτικών είναι.

  18. Mπορει να σκαρφιστουν παντίους τρόπους να αποκλεισουν το Εθνικο κομμα Ελληνες,αλλά δεν θα τους περασει….Με Κασιδιαρη ή χωρις αρχηγο το ποταμι δεν γυριζει πισω γιατι μια πολυ μεγαλη μεριδα πολιτων τους εχει σιχαθει ολους του συνταγματικου τόξου!!

  19. Πρέπει να απαλλάξουμε το Έθνος από την προδοτική οικογένεια των Μητσοτάκηδων, που έχει κατακλέψει το δημόσιο ταμείο.
    Πιο τούρκοι από τους Τούρκους, πιο εβραίοι από τους Εβραίους.

  20. Να προσέξουν οι αεροπαγιτες εάν κάνουν το λάθος να αποκλείσουν τους Έλληνες. Το ποτάμι θα τα πάρει όλα στο διάβα του άμα φούσκωσει.

  21. Οι τυρρανοι δοσιλογοι (ΝΔ σύριζα πασοκ) που λεηλατούν τα δημόσια ταμεία και έκαναν την Ελλάδα πρωτεκτορατο, δυστυχώς ελέγχουν το σύνολο των ΜΜΕ, ελέγχουν πλήρως την δικαιοσύνη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι δύσκολος αγώνας που πρέπει να δοθεί με όλα τα μέσα. Η εντολή Μαξίμου με στήριξη σύριζα πασοκ έχει δοθεί στους δικαστές και εισαγγελείς. Βγάλτε πάση θυσία εντός νόμου το κόμμα Έλληνες. Και αυτό θα κάνουν. Πολιτικοί, καναλαρχες, εργολάβοι, εισαγγελείς, μια οργανωμένη μαφία που λυμαίνεται τον τόπο. Κλέβουν τον ιδρώτα των Ελλήνων και κονομανε. Όταν ο εισαγγελέας βγάζει αδιευκρινιστα ποσά τα χρήματα που δεν μπορεί να δικαιολόγησει ο Άδωνις, αυτό σημαίνει ότι πήρε βαλίτσα με λεφτά δωράκι. Όταν βγάζουν λάδι εργολάβους και πολιτικούς για το έγκλημα στα Τέμπη, πήραν λεφτά. Όλοι είναι μια μαφία. Ελληνα ΞΥΠΝΑ…………………

    1. Συμφωνώ απόλυτα!! Όταν οι πολιτικοί νοιαζονται μόνο για το χρήμα και τίποτα άλλο μέσα σε αυτούς φυσικά κ όλοι οι υπόλοιποι π αναφέρεστε, μου είναι αδιανόητο μια οικογένεια να μην έχει σπίτι να βάλει τ παιδιά του, να μην μπορεί να τα μεγαλώσει να τα σπουδάσει να τα πάει στο γιατρό κ τα λαμογια οι πολιτικοί έχουν καμία 20+ άρια ακίνητα θυρίδες, καταθέσεις, μετοχές, κτλ…
      Αυτό δεν λέγεται πολιτική, κοινωνικό κράτος αλλά η μαφία πολιτικών προσώπων επικαλούμενη την Δημοκρατία.
      Ο κόσμος ψηφίζει Δημοκρατία, όχι πλουτοκρατια στα χέρια πολιτικών.

  22. Κύριε Προεδρε ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ να ξέρετε σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε

  23. Ε, αυτή την πρώτη φορά ας μην μπει ο Κασιδιάρης υποψήφιος ώστε να μη μπορούν να το κόψουν.
    Εξάλλου φυλακή είναι, ακόμη κι αν εκλεγεί δεν θα μπορεί να πάει στη βουλή.

    1. Καλό και πονηρό. Ας το σκεφτεί ο Ηλίας, να δούμε τι θα κάνουν αυτοί μετά. Όμως αν τον αποκλείσουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, γιατί θα προσφύγει το κόμμα στην δικαιοσύνη και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, να δικαιωθεί με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εκλογές. Μάλιστα αν στηθούν τρεις φορές κάλπες θα έχει και το χρονικό περιθώριο.

  24. Αν κατέβει στις εκλογές όλα εντάξει και θα πάρουν όλοι το μάθημα τους. Όμως αφού πάνε να βάλουν δικούς τους Αρεοπαγίτες οι πιθανότητα να αποκλείσουν το κόμμα είναι πλέον πολλές. Ας σκεφτεί λοιπόν η ηγεσία και οι δύο αυτοί επικεφαλείς τι θα κάνουμε όλοι μαζί σε όλη την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τις ευχές, τις βρισιές και ας σκεφτούμε αφού πρώτα πάρουμε γραμμή ποια θα είναι η εναλλακτική λύση. Φανταστείτε να προσπαθούσαν να αποκλείσουν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ. Φυσικά δεν το κάνουν γιατί δεν τους αφαιρεί ψήφους αλλά για να σκεφτεί κανείς τι θα είχε ήδη γίνει και ας είμαστε μακριά ακόμη απ’την ημέρα που θα κρίνει ο Άρειος πάγος.

  25. Θέλουμε την αλήθεια, μη μας εμπαίζει κανείς, το άθλιο ΠΘ έχει μεγάλο τίτλο ”Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη ”

    1. Οχι δεν θα παρω…Αν ηθελα κατοιχιτικο θα πηγαινα καθε Σαββατο.

  26. https://pelop.gr/kanellopoulos-veloudina-kai-sygkatavatika-i-diafonia-i-diafonia-me-ta-adelfia-tou/
    Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στα “πούστικα” δημοσιεύματα, τα οποία επιδιώκουν να εμφανίσουν την ανάληψη της προεδρίας από τον Κανελλόπουλο, ως αντεκδίκηση και όχι ζήτημα ιδεολογίας. Η Αχαΐα έχει έφεση στη διαπλοκή από παλιγγενεσίας με υποχείρια φερέφωνα για την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων.

  27. Αυτός βάσει της προσφιλής τακτικής συναδέλφων του τον παίρνει τον δίνει ή both;;;

  28. Γεια σου κύριε Εισαγγελέα με τρία εμβόλια παρέα

    1. Σπεύσαι σε εφημερεύον για αντιλυσσικό. Η λύσσα σου βγαίνει σε καρα-συστημικό παραλήρημα…. και χτυπάει στα εγκεφαλικά νεύρα ενίοτε. Μη σε βρει κάνα κακό και χαθεί η ψήφος σου στα ανδρείκελα…

  29. ειμαστε ΗΔΗ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΧΑΡΑΡΙ….Κ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ… ΘΑ ΕΞΟΣΤΑΡΚΙΣΤΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΝΤΙΔΡΣΤΕ Κ ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΛΛΟΥ.

  30. ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΚΟΝΙΖΩ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΣΦΑΙΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

  31. ΣΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΎ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ!!ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΎ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΑΞΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    1. Καλά είπες την μαλάκια σου τράβα τώρα να φας την μπουγάτσα σου και ύπνο..

      1. Θα βλέπει τον στημένο τερματοφυλακα που έφαγε τα δύο από τα τρία κατά λάθος.

        1. Πόκεμον, κοιτάξτε να πάρετε την πρέζα από το αφεντικό σας. Σίγουρα ειδικά επί τετραετίας του υιού την αδερφής του, έχει φέρει τόνους! Λίγη πρέζα στους απογόνους του στόλου είναι ο,τι πρέπει!

  32. Ζητω οι Ελληνες
    Ζητω η Δημοκρατια
    Ζητω η Δικαιοσυνη
    Ζητω η Ελλας
    Ζητω η Εκλησια
    Ζητω η Αγια Τριαδα
    ολοι οι κλεφτες ,προδοτες, κλπ ,στην φυλακη δικαιοσυνη θελουμε

  33. Ας μην ξεχνάμε αυτός ξέπλυνε εισαγγελείς με το παραδικαστικό.
    Και όποιος διαβάσει το πρόγραμμα του κόμματος του Κασιδιάρη θυμίζει ΝΔ 2012 & 2019.
    Πιο μνημονιακό δεν υπάρχει.
    Πρέπει να φύγουμε από ΕΕ & ΕΥΡΩ πριν επιβληθεί το CBDC στις 23/10/2023.

    1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΛΟΣΚΥΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ??ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??ΟΞΩΩΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

    2. να ψηφισουμε τοτε τον σταλινικο που κανει συνεργασιες με καθε διεφθαρμενο πασοκο οπως παπαθεμελη και τσοβολα. τη νεα εκδοχη του λεφτα υπαρχουν

    3. εσας εκει στο επαμ ο κασιδιαρης ειναι το προβλημα σας; ενας νεος ανθρωπος που τον εβαλε αδικα στη φυλακη το καθεστως; τοσο συστημικοι ειστε πια που παιζεται το παιχνιδι του μητσοτακη;

    4. ελπιζω να καταλαβε πλεον ο καθε αγνος πατριωτης τι ρολο βαραει το επαμ. εχουν ξεκινησει εντελως υπουλα και πρακτορικα εδω και καιρο να πετανε λασπη στον κασιδιαρη και το κομμα ελληνες. οχι στη νδ, το πασοκ και το συριζα αλλα σε εναν πολιτικο κρατουμενο απο το καθεστως. προφανως πηραν γραμμη απο το μαξιμου οτι θα απαγορευτει η καθοδος στις εκλογες και ετρεξαν απο την υπογα να παρουσιαστουν ως εναλλακτικη. εχουν ξαμολυθει σε ολα τα πατριωτικα σαιτ να πετανε λασπη

  34. Επιτέλους Ελληνική Γλώσσα όπως την μάθαμε στο παλιό Σχολείο…Πρόεδρε, όλο και περισσότεροι Ελληνες έρχονται μαζί σου και στηρίζουν το Εθνικό Κόμμα…

  35. Ετοιμάστε άμεσα δεύτερο κόμμα εναλλακτικό με τους ελάχιστους υποψηφίους, Εχουν πιάσει δικαστές, κανάλια, σάιτς, τα πάντα όλα για να μην χάσουν την κουτάλα, ξέρουν πως θα πάνε φυλακή με αυτά που έχουν κάνει.
    Αν αποκλείσουν τους Ελληνες, που το θεωρώ βέβαιο, δώστε εντολή να ψηφίσουμε ομαδικά την εναλλακτική.
    Φερθείτε πιό έξυπνα από τις λαμογιοπατσαβούρες της κλεπτοδημοκρατίας.
    Βορίδη την επομένη των εκλογών έρχεται τσεκούρωμα.

  36. Εκπληκτικό κείμενο, πραγματικά Έλληνας. Αυτό που έχει ληψει και ψάχνει αγωνιωδώς όλη η χώρα, τον πολιτισμό τον διάλογο την κουβέντα. Σύριζα ΝΔ πασοκ έχουν κατεβάσει σε επίπεδο χαμετυπειου τον πολιτικό λόγο. Ολο ηλιθιότητες όλο τρολ, ότι μ@λ@κια θέλεις από τα τρία μνημονιακα αποκόμματα θα το ακούσεις, όντως γελοίοι. Όποιος ψηφίσει αυτά τα 3 κόμματα του μνημονίου και της εθνικής προδοσίας είναι εκτός από ηλιθιος και αναβίωση δοσίλογων και χαφιέδων του 40. Σύριζα ΝΔ πασοκ παίρνουν εντολές από το WEF και τους Αμερικανούς, όλως τυχαίως τσιπρας Μητσοτάκης έχουν τους ίδιους συμβούλους σε θέματα εξωτερικής πολιτικής! Αποτιναξτε τον ζυγό από την Ελλάδα, απορριψτε τα μνημονιακα προδοτικά μόρφωματα σύριζα ΝΔ πασοκ, παιδεραστές ανώμαλοι ψεύτες και κλέφτες. Αυτούς θες να παίρνουν αποφάσεις για τις ζωές των παιδιών σου???????

  37. Μακάρι οι συνάδελφοί του να καταλάβουν τη νομοθετική δύναμη που έχουν και να επιτρέψουν το λαό εκείνος να επιλέξει και να αποφασίσει ποιοί θα είναι οι επόμενοι δημοκρατικοί του αντιπρόσωποι…

  38. Πρόεδρε τρελαίνομαι, συγχαρητήρια για την καθαρεύουσα, από την γλώσσα πρέπει να ξεκινήσει η ανάταση των Ελλήνων

  39. Σέ όλα τά ΜΜΕ βγαίνουν όλα τά κατακάθια πολιτικοι καί δημοσιοκάφροι καί βρίζουν τόν νέο πρόεδρο τού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ καί όλους εμάς πού πιστευουμε σέ αυτό….ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…Αν με καποιο τρόπο καταφέρουν καί αποκλείσουν τό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ από τίς εκλογες θά γίνει “ΧΑΜΟΣ”….ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ..!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…!!!

  40. δεν τον ηξερα , αλλα αξιζει της συμπαθειας μου και της εκτιμισης μου ο κ. Κανελοπουλος…..
    εξαιρετη η κινηση του κομματος , υπο την εγκριση του Ηλια Κασιδιαρη προφανως…..

    ο Ηλιας εχει εξελιχθει σε διορατικο ΗΓΕΤΗ…..
    Ειμαστε ευτυχεις που τον στηριζουμε και τον ακολουθουμε….
    η Πατριδα μπορει να ελπιζει στην σωτηρια της

  41. Φαγανε τον τραγκα ,πριονιζουν τον βελοπουλο μεσω των στελεχων του και της εφοριας, φυλακισαν τον Λιακο και θα την φανε απο τον εισαγγελεα! Αερα να φυγει η χολερα.

  42. Οσο και να προσπαθησει το συστημικο τοξο, η αληθεια θα φανει. Ολοι οι Ελληνες γνωριζουν τι συμβαινει. Τα ποσοστα σιγουρα ειναι διψηφια. Η νικη ειναι σιγουρη.

  43. Ο μπάσταρδος είναι χειρότερος από τον κοπρίτη. Τουλάχιστον εκείνος όταν έχασε παρέδωσε την εξουσία. Αυτός, όπως επισημαίνει και ο κύριος εισαγγελέας, μετέρχεται όλων των μέσων για να την ασκεί εσαεί.

  44. Οι αεροπαγίτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Μόνο ο Κανελλόπουλος έχει αρχ@;

  45. Το θέμα δεν είναι να αποκατασταθεί μόνο η δημοκρατία αλλά όλοι αυτοί οι ανθέλληνες και αντίχριστοι να φορέσουν σύντομα το σχοινί όπως αξίζει σε κάθε προδότη.

Comments are closed.