(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ! – “KΛΕΙΣΤΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!” – ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εκρηξεις

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης (09/07/2024) επί της Λεωφόρου Καραμανλή στις Αχαρνές, ανάμεσα σε εγκαταστάσεις εταιρειών, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στην φωτιά στις Αχαρνές έχει κινητοποιήσει μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνεχώς αυξάνονται καθώς επιχειρούν πλέον στο σημείο 88 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων και 28 οχήματα. Παράλληλα συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Στην περιοχή ακούγονται συνεχείς εκρήξεις από εύφλεκτα υλικά ενώ οι άνεμοι είναι πολύ ισχυροί.

Στη Λεωφόρο Καραμανλή στην περιοχή των Αχαρνών διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Συνεχίζει να μαίνεται το πύρινο μέτωπο στο Μενίδι, με νέο μήνυμα του 112 στους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα προειδοποιεί τους κατοίκους που βρίσκονται γύρω από το Ρέμα Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, λόγω των καπνών από την πυρκαγιά.

al

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου στο Μενίδι.

Η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση, κοντά σε εγκαταστάσεις, ενώ στους κατοίκους εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, το οποίο τους καλεί να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή.

Ειδικότερα, επιχειρούν 60 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 17 οχήματος. Επίσης, συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες του δήμου.

Εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών 1) στη Λεωφόρο Καραμανλή και Δεκελείας, 2) στην οδό Τατοΐου και Δεκελείας, 3) στην οδό Τατοΐου και Αρτέμιδος και 4) στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς οδό Τατοΐου.

Ακόμη διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών στη συμβολή των οδών Σπύρου Βρεττού και Κύπρου στο ρεύμα προς Σπύρου Βρεττού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Χα μανα μ του πηρα του μυνημα κι ιγκαταλειπου τη σταν μι τα ζα μαζι! Κι δι προυλαβα να τ αρμιξου μπας κι φατι φιτουλα!

  2. Εδώ είναι οι νέες κστοικίες του κόμματος των παιδόφιλων της ΝΔ και Μητσοτάκης μαφία….
    Ούουουστ ρε τα πακιστάνια εγλκηματίες που θα μείνουμε ρεεε;;;!!!
    Φέρτα σπίτια τώρα@ και βάλε και κανά δυο αιολικά που…λένε….

Leave a Response