ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΡΤΑΣ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑΝ «ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ» ΕΛΕΥΘΕΡΟ – ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑΚΙ

Κοινοποίηση:
fea13081-apostolos-lytras

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγο του αφέθηκε ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την 37χρονη σύζυγο του.

Ο κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να ζήτησε συγγνώμη, αφού προηγουμένως η ανακρίτρια έλαβε κατάθεση από τη σύζυγο του, η οποία άλλαξε την αρχική της κατάθεση και αποκάλυψε πως τα τραύματα της είναι υπαιτιότητα του συζύγου της.

Η απολογία του κράτησε περίπου μια ώρα, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης του δικηγόρου κατέθεσε η μεγάλη του κόρη από τον προηγούμενο γάμο του, η πρώην σύζυγός του αλλά και ο κουμπάρος και συνάδελφος του ζευγαριού.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελία γιατρού που εξέτασε την 37χρονη δικηγόρο και χάρη στις τελευταίες αλλαγές του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη για την ενδοοικογενειακή βία, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Ο 52χρονος δικηγόρος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την 37χρονη σύζυγο του αλλά παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς και των δυο περί πτώσης από σκάλες, η καταγγελία του γιατρού που εξέτασε την 37χρονη οδήγησε την υπόθεση στα δικαστήρια.

Πειθαρχική έρευνα

Στο μεταξύ, την εκκίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του δικηγόρου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός. Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι με έγγραφο του ο κ. Βερβεσος ζητησε από τον πρόεδρου του πειθαρχικού του ΔΣΑ, Ζήση Κωνσταντίνου, να διερευνήσει τα αναφερόμενα στο Τύπο περι σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βία» σε βάρος της επισης δικηγόρου συζύγου του. Πλέον, ο κ. Κωνσταντίνου καλείται να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική εξέταση προκειμένου να καταλήξει σχετικά με το αν θα «ανοίξει» πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Στις μπανανίες οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους ιθαγενείς ευνουχισμένους σκλάβους.

  2. Άτομα του συστήματος θα κυνηγάνε τώρα; πάμε καλά;

  3. Και αυτός σε πειραξε ανωμαλε ψυχακια που ζηλεύεις όλον τον κόσμο;;; Τα λεξοτανιλ μην ξεχνάς τρομπα

  4. Εκείνες οι μαλακισμένες οι φεμινίστριες, με τα METOO και ΣΟΥΣΟΥ…… που κόβονταν για κάποιες που μετά 30 χρόνια “θυμήθηκαν” σεξουαλική παρενόχληση…πού είναι τώρα;
    Μάλλον τους πειράζουν τα “φρέσκα κουλούρια κουλουρά” !!!

  5. Αν ειναι δυνατον !!! Ποσα τετοια εχουν γινει που αργοτερα καταληγουν σε φονο.Εξω επρεπε να κοικλοφορει ;;; Καλα λενε κοψε …μουρη … βγαλε συμπερασμα.

  6. Τώρα όλοι θα ασχολούνται με τον λυρτα, πάνε όλα τα προβλήματα του τόπου, πολιτικά, οικονομικά, “πουστικα”, εθνικά θέματα, όλα θα ξεχαστούν!
    Το πολιτικό σύστημα καλά το πάει το γράμμα ,να δούμε εμείς πότε θα καταλάβουμε και να τους ……….?

    1. ΝΑΙ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ

      1. Αυτό κατάλαβες τραχανά, είσαι γάτος? Αυτό βρε τραχανά θα κάνει το σύστημα να παίζουν τα βοθροκαναλα όλη την ημέρα και να κάθεσαι εσύ και να τους ακούς?μπεεεεεεεε και όλα καλά.

  7. Έστελνε κατι μηνυματα που τον ενοχλησαν… Εδω κανείς δεν ρωταει το αυτονοητο πως ενας αντρας με καριερα που δεν ειναι κανενας παρανοικος αλητης πρεζακιας φτανει σ αυτο σημειο; Μην παντρευεστε σημερα οι αντρες,, γιατι μονο καταστρεφετε τη ζωη σας. Οι σημερινες γυναικες δεν κανουν για οικογενεια και φτανουν τους αντρες στη σχιζοφρενεια, σε κερατωνουν σου παιρνουν τα παιδια την περιουσια ολα συμφωνα με το νομο ολοι οι νόμοι ειναι υπέρ της γυναικας και εσυ δεν εχεις κανενα δικαιωμα αλλα στο τελος φταις κι ολας….
    Θα μπει αυτη τη φορα το σχόλιο μου ή εχουμε και σ αυτο το θεμα λογοκρισια;;

    1. Το μόνο αυτονόητο που προκύπτει από το σχόλιο σου είναι ότι είσαι τερματικά γελοίος, καραγκιόζη!

  8. ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΖΟΥΠΙΤΟΣ ΜΕΣΑ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  9. Εγινε πανελληνια ρεζηλι των σκυλιων τωρα πλεον δεν τους στελνουνε φυλακη γιατι γεμισανε η φυλακες τρωνε τσαμπα…καινε ρευμα τσαμπα..και ζουνε εις βαρος της κοινωνιας.
    Ο μητσοτακης εφαρμοζει πολιτικες λιτοτητας και εξοικονομηση χρηματων απο παντου….μονο για τους ιδιους
    δεν ισχυει αυτο.

    1. Δεν αρκεί το ρεζιλίκι. Θέλει να του τριφτεί η μούρη. Τόσοι και τόσοι, αφού εκτέθηκαν πανελληνίως, ανέκαμψαν και επανήλθαν. Έχουμε τόσο κοντή μνήμη δυστυχώς.

  10. το συναφι εξω και απλοί υπήκοοι ΜΕΣΑ… τομάρια

  11. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ,,,

    1. ΚΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

      1. Να τού το κόψουμε αν είναι μακρύ. Αυτό να κάνουμε.

  12. Οι νουδουλαίοι δεν φοράν ποτέ αλυσίδες όταν κυβερνά η ΝΔ με κούλη αρχηγό.

  13. Ο/Η αδέκαστη αιλυνικι δικαιοσύνη πάντα με τον εγκληματία ποτέ με το θύμα λέει:

    Μπάβοοο, ελεύθερο το γουρούνι. Εμετός με τη φίλη του τη Ζήνα του σταρ τσάνελε που ξεπλένει τον τυπάκο Λύτρα, που πλάκωσε στις μπουνιές την σύζυγο και σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, με τα ουρλιαχτά της, βγαίνουν και από πάνω οι κακοποιητές ενω έπρεπε να είναι μέσαααααα

  14. Δεν ντρεπεσαι….στις γυναικες κανεις το μαγκα..!!@

    1. Σου φαίνεται να ντρέπεται ο μούλος με το σατανικό βλέμμα;

  15. Γιατι την πλακωσε θα το γραψετε ????? Γιατι αν το εκανε χωρις λογο απ’ευθειας ζουρλομανδυα

  16. Δώστε ακόμα ένα όπλο στο ρεμάλι να παίζει, δεν του φθάνουν τα δύο που έχει, Μισέλ είσαι τρέλα με κορδέλα.

  17. η πρώην σύζυγός του ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ; ΜΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ;
    ΕΛΕΟΣ.
    ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ, ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΤΟΠΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
    ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ. ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ.

    1. Ενδέχεται να είναι πολλά τα λεφτά Άρη… Εδώ, ο καραγκιόζης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για τη δική της καταγγελία και στο εφετείο η ηλίθια την απέσυρε…

  18. Είναι ο νταής και τον προστατεύουν έτσι; Κάτι τέτοιους παραβατικούς μαζεύει το κομματίδιο τους…

  19. Κατάντια, νόμοι και δικαιοσύνη του κ@λου.

  20. Στέφανε Χίο προτείνω αύριο να έχεις πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα…
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ

Comments are closed.