Δραματική η κατάσταση! ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΚΕΝΤΡΟ του ΒΟΛΟΥ! Πάνω από 80 πόντους τα ορμητικά νερά, σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ

Κοινοποίηση:
ΒΟΛΟΣ

Προσπάθεια απεγκλωβισμού πολιτών από το κέντρο του Βόλου τώρα
Εγκλωβισμένη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου με άλλα τρία άτομα – Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από Αγριά και Αλυκές – Πάνω από 80 πόντους τα ορμητικά νερά, σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ

Δραματική είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλης του Βόλου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσεγγίσουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται αυτή την ώρα και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.

Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα το 199 δέχθηκε κλήση προς βοήθεια από τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, τα 3 μέλη του οποίου έχουν εγκλωβιστεί από τη νεροποντή.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από την Αγριά και Αλυκές με τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους και να σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπεο και Μητσοτάκη θέλετε και θα τους ξαναψηφίσετε. Ας γίνει ο Βόλος ΒΕΝΕΤΙΑ μπας κ βάλετε μυαλό ΖΩΑ.

  2. Καλέ από που κάνει τα ρεπορτάζ η ΕΡΤ και εγκλωβίστηκε; Από ημιυπόγεια γκαρσονιέρα;. Το ύψος του νερού μόλις καλύπτει το κάτω μέρος του ελαστικού των αυτοκινήτων. Στα Χανιά το απόγευμα όλα τα πεζοδρόμια είχαν εξαφανιστεί από τη βροχή, και οι Χανιώτες βολτάρανε με τα μηχανάκια τους. (Βλέπε φωτογραφίες απο cretalive).
    Να ζήσεις ρε ΕΡΤ με την τρομολαγνία σου!

Comments are closed.