Αλβανός παρήγγειλε καφέ και… πυροβόλησε τον ντελιβερά!

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ένοπλη επίθεση σε βάρος ντελιβερά έγινε στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ο νεαρός είχε μεταφέρει καφέδες σε αλλοδαπούς στην οδό Ευβοίας 26.

Όταν χτύπησε το κουδούνι, ο υπήκοος Αλβανίας που είχε κάνει την παραγγελία είπε να του πετάξει τα κλειδιά να ανοίξει την είσοδο της πολυκατοικίας και να ανεβάσει την παραγγελία.

Ο ντελιβεράς αρνήθηκε να ανοίξει την είσοδο της πολυκατοικίας και αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξει έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο και επέστρεψε στο κατάστημα που εργάζεται στην οδό Αγίας Γλυκερίας αλλά ο Αλβανός τον ακολούθησε και όταν τον είδε τον πυροβόλησε από μικρή απόσταση.

Το θύμα πρόλαβε να καλυφθεί και απέφυγε την σφαίρα ενώ ο ένοπλος διέφυγε και αναζητείται.

Από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ Αθηνών, εντοπίστηκε μία βολίδα από το όπλο του δράστη στο καπό σταθμευμένου αυτοκίνητου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Και ακόμα τριγυρνάει ελεύθερος. Οταν ολη η ΕΛ.ΑΣ είναι στα μέτωπα των πυρκαγιών, που να ασχοληθούν με τους πραγματικούς εγκληματίες.

  2. Ο Μεγας ηγετης ΣΛΟΜΠΟ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ελεγε ¨”” Οι αλβανοι ειναι φτιαγμενοι να ζουν σε σπηλιες και οχι σε πολιτισμενη κοινωνια”” Ενα μαγαλο ευγε ΣΛΟΜΠΟ !!!

    1. Δοξα και τιμη στον slobodan milosevic και στον περηφανο λαο της σερβιας ντρεπομαι που ειμαι ελληνας ειλικρινα που αυτα τα καθαρματα αλωνιζουν

  3. Καλά έκανε και αρνήθηκε να ανοίξει με τα κλειδιά που θα τού έδινε ο δράστης. Μπορεί μετά να τον κατηγορούσαν για κλέφτη. Δεν βγάζει νόημα που τον ακολούθησε για να τον πυροβολήσει επειδή δεν δέχτηκε αυτό που τού είπε.

  4. μεχρι ποτε θα ασxολουμαστε με σας τους ναζιστες ειναι το θεμα. Λιγοι μεν αλλα επικίνδυνοι και ανθελληνες

    1. Τι λες ρε παπάρα, που είσαι και ελλην γνήσιος, τουρκαλβανέ , πίσω στις σπηλιές σας, που μάθατε και το ντελήβερι

  5. Θα φτάσουμε 80 χρονών και ακόμα θα ασχολούμαστε με αραπάδες και αλβανούς.

Comments are closed.