ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούμενος για βιασμό 17χρονης

Κοινοποίηση:
Ρούμπεν Σεμέδο

Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό 17χρονης.

Μάλιστα η ίδια η ανήλικη είχε προχωρήσει σε σχετική καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.

Η 17χρονη μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο πρεζεμπαρ εχει τον τροπο

  2. O Σεμέδο έκανε τσαλιμάκια για να πάρει μεταγραφή, ενώ του χρεώνεται εν μέρει και η αποτυχία να πάρουν τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Η υπόθεση βρωμάει από μακρυά πως του πάσαραν τη μικρή για να τον στείλουν φυλακή μετά. Ο Σεμέδο συνεχώς συμμετείχε μαζί και με άλλους παίκτες του Ολυμπιακού σε (κορωνο)πάρτυ που διοργάνωναν για αυτό το σκοπό με πιτσιρίκες. Είχε μάλιστα γίνει και θέμα στα ΜΜΕ πριν κάτι μήνες. Προφανώς ο Βαγγέλας του την έστησε τη δουλειά για να τον τιμωρήσει και με το ποινικό μητρώο που ήδη έχει από την Ισπανία και τις διασυνδέσεις του πρόεδρα, θα του κόψει τη μπάλα.

  3. Ξέχασε ο αρθρογράφος ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι υπόδικος και για άλλα πολύ πιο σοβαρά αδικήματα. Καλόπαιδο ό μαύρος.
    Από την άλλη έχω κάποιες ενστάσεις ως αναφορά την κατηγορία του βιασμού.
    Αν, μια κοπέλα 17 ετών …..(όλοι ξέρουμε πως ντύνονται πώς συμπεριφέρονται και Τι κάνουν στο κρεβάτι κάποιες 17χρονες αλλά να μην επεκταθώ άλλο σε αυτό απλά μην τρώμε το σανό ότι 17 χρονών είναι η απαραίτητα και η δεσποινίς Παρθενόπη)… πήγε με τη θέλησή της και έκανε παρέα με κάποιον του κοινού ποινικού δικαίου, με τη θέλησή της επίσης πήγε στο σπίτι του, δικαιούται να μιλάει για βιασμό?
    Επίσης αν δεν κάνω λάθος 17 ετών στην Ελλάδα ψηφίζει κάποιος. Πώς λοιπόν από τη μία είναι ικανή να καθορίζει το μέλλον της πατρίδας μου και όλων όσων ζουν σε αυτήν και από την άλλη να θεωρείται ανήλικη?

  4. Γι’ αυτό τον έφαγε ο Βαγγέλας….
    Ηξερε και τον θυσίασε,ως συνήθως,για να μη φτάσουν σ’αυτόν για περαιτέρω ασχολήσεις του !

  5. Δίδαξε ήθος ο σεμέδο. Αναμένω τοποθέτηση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που έβγαζε ανακοινώσεις υπέρ μαρινάκη πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη! Αυτουνού που ήταν λαλίστατος επί προδότη τσίπρα κατά των πρεσπών και σήμερα δεν λέει τίποτα που ο μητσοτάκης βοηθάει τα σκόπια να μπούνε στην εοκ! Αυτουνού που δεν είπε τίποτα που κλείσανε τις εκκλησίες! που δεν είπε τίποτα που ο μητσοτάκης έβαλε ανάσταση το πάσχα στις 10 γιατί στις 12 θα είχε κορονοιό! Και καλούν σε απολογία τους Μητροπολίτες Κυθήρων και άλλον έναν που αντέδρασαν στον εξευτελισμό της Εκκλησίας και έκαναν Ανάσταση κανονικά στις 12. Τιμή στους απλούς ιερείς που είναι με τον λαό, όχι αυτούς που είναι με την πολιτική εξουσία και μπολιάζονται πρώτοι πρώτοι. Κανένα παράδειγμα δεν δίνετε γιατί δεν σας πιστεύει κανένας.

  6. Αντε, σειρά να πάρει και ο πρόεδρος για το παπόρι….

  7. Νέα Παιδεραστία-Μητσοτάκης-Μαρινάκης-Λιγνάδης.
    Θα την πληρώσει ο αραπάκος για να μην την πληρώσει ο πρεζέμπορας.

Comments are closed.