ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΨΑΡΟΚΑΣΣΕΛΑ: ΤΑ ΠΟ#ΣΤΡΟΜΠΑΡΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΕΠΙΚΟ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ 3%

Κοινοποίηση:
kasselakis-omilia2

Καθαρές λύσεις με εκλογή προέδρου στις 10 Μαρτίου ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι το συνέδριο μπορεί να αποφανθεί και υπογραμμίζοντας ότι το καταστατικό επιτρέπει την επιτάχυνση των διαδικασιών εφόσον επίκειται η διενέργεια εκλογών εθνικής κλίμακας.

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάντε την καρδιά σας πέτρα, κάντε λίγο κουράγιο ακόμα και δώστε την καθαρή λύση. Εκλογή προέδρου στις10 Μαρτίου και ο νικητής να έχει χρόνο για τη δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών και ανοιχτό ορίζοντα για τις εθνικές εκλογές, να ανασυγκροτήσει τον βαθιά πληγωμένο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς μαχαιρώματα, χωρίς ασφυκτικές προθεσμίες» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Την Πέμπτη μπήκα στο συνέδριο ολόκληρος, πληγωμένος μεν από την καθημερινή αμφισβήτηση μηνών, ειδικά αμφισβήτηση μέσω σκόπιμων διαρροών, αλλά ολόκληρος. Πώς μπορώ να βγω από το συνέδριο την Κυριακή κομμένος κομματάκια; Πώς μπορώ όταν ο ιστορικός ηγέτης μας ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και να κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα;» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Λέτε πάλι εκλογές; Σε ψηφίσαμε πριν 4 μέρες. Κουραστήκαμε, βαρεθήκαμε. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε λέτε; Έχετε 1.000 δίκια. Εσείς ψηφίσατε όμως κάποιοι δεν σας άκουσαν. Εάν χρειάζεται να φωνάξουμε για να μας παλέψουν εκείνοι που έχουν χάσει την πολιτική τους ακοή, τότε θα φωνάξουμε δύο φορές. Διότι η δεύτερη φορά είναι αλλιώς. Αν την πρώτη φορά κάποιος βγήκε επειδή τον φύτευσαν, τη δεύτερη δεν ξαναβγαίνει. Βγαίνεις μόνο αν έχεις ριζώσει στην κοινωνία και ανθίζεις με την κοινωνία μαζί με τα μέλη, τους φίλους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. στις 11/3, θα πρέπει να παρουσιαστεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ψάξτε το. Γι αυτό έχει πρεμούρα.

  2. Καλη μου λουγκρα οξω απο τη παραγκα! Εδω ειναι Ελλαδα σιγα σιγα θα το παιξεις και…Καποδιστριας?

  3. Για 2 ευρα ψηφισαν ολοι οι γιαλαντζι νεοδημοκρατες να προσγειωθει το ουφο στην Ελλαδα των αμερικλανων! Κουλαρα Τσουπρας συμμαχια τοις αμερικλανων δημοκρατικων ρημασι πειθομενοι! Ψαροκασσελα εδω ειναι Ελλαδα παρε το τεκνο σου και τον πουλον τον Κολοκωτρονεικον που σας αρεσει κι αντε στην ευχη της Παναγιας!

  4. Μόλις ακουστούν οι ερπύστριες, στήστε κρεμάλες για την μιζοτακέικη μαφία.

    1. Καλά. Οκ, ζητήστε πρώτα άδεια από την αστυνομία, αν επιτρέπεται η χρήση κρεμάλες,κάντε νηξη σε κάνα υπουργείο να ρωτήσετε αν επιτρέπεται,τι ώρες,πόσα τεμάχια,και σε ποια περιοχή,μη φάτε και κανενα πρόστιμο, φορέστε και τις μάσκες ,να έχετε και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μαζι αν σας τα ζητήσει η αστυνομία.

  5. Μην χαιρεστε , εκλογες δεν θα γινουν και παραμενει προεδρος και στο τελος θα δουμε , εσεις γιατι ασχολειστε ? ? κοιταξτε την δικια σας πουθενιλα και αφηστε τους αλλους ., εκτος απο το να βριζετε ΔΕΝ εχετε τιποτα να πειτε , πραγματικα ενα περιθωριο ειστε απο ακροδεξιους συρφετους , νοσταλγους του παπαδοπουλου και αλλα τετοια γραφικα , ναι ,ξερω , οποιος σας λεει την αληθεια ειναι λουγκρα , το εμπεδωσαμε .. ειστε τοσο βλακες μερικοι , που ακομη και τις απαντησεις σας ξερω απο πριν

  6. εντολες περα απ τον ατλαντικο οπως παντα και σε λιγα χρονια εμεις σε στειλαμε εμεις θα σε κανουμε πρωθυπουργο σιγα μη τους βγαζει ο λαος;

  7. Το σίγουρο είναι πως πλήρωσαν το διευρο της εγγραφης ή της ψήφου και τον ψήφισαν χιλιάδες νεόδουλοι!!!

  8. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το Αμερικανάκι εισήγαγε στήν πολιτική τό Show στό στυλ τού Dean Martin ! Στην επομενη ομιλία του αντί γιά μπουκαλάκι νερο να εχει στο βημα ποτηρι με Ουισκι και να αναψει τσιγάρο, οπως ο Dean . Δεν στάθηκε ούτε μία φορά στο βήμα….διαβάζοντας στερεότυπα πληκτικα κείμενα. Εγώ πάντως τό απόλαυσα αλλα θελω πίσω τά 4 Ευρα μου που έπεσα στίς Εκλογές τους γιά εκλογή Προεδρου . Πρέπει νά γραφτώ μέλος καί σέ καναδυο Κόμματα ακόμη .

  9. @Μανώλης
    Ώστε ο Μητσοτάκης έκανε την βρωμοδουλίτσα?
    Κι εγώ είχα πιστέψει αυτούς που λέγανε ότι τον έφερε ο Τσίπρας.
    Κοίτα να δεις πόσο έξω έπεσα.

  10. Δεν πάνε σε εκλογές οι ζαιοι έτσι αποφάσισαν. Θα πάνε να πάρουν το 7-10% και πολύ είναι στις ευρωεκλογές και μετά γαλαρία. Εδώ δεν έχουν καταλάβει ακόμα γιατί κυβέρνησαν και γιατί έχασαν. Όταν ο λαός απ’το 3% σου δίνει εξουσία έχεις υποχρέωση να τον ακούς. Σου είπε δώσε τη Μακεδονία; Όχι. Σου είπε στο δημοψήφισμα ναι; Όχι. Άρα ο λαός σας καθηλώνει εκεί που πραγματικά είστε. Απλά πράγματα, που νομίσατε ότι έχετε τις ρίζες της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι έχουν βολεψει, έχουν λαδωσει χρόνια τώρα σχεδόν τα πάντα.

  11. Γιατί τέτοια μανία κατά του Κασσελάκη?
    Αφού θα τον κερδίσει η κ. Γεροβασίλη, γιατί κάνετε έτσι?
    Όπως είναι & 100.000% σίγουρο, πως η Κυρία αυτή δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός.
    ΟΚ καταλαβαίνω πως ο Κασσελάκης θα τσιμπήσει ψήφους από όλα τα Κόμματα.
    Ε! Καί? Τόσο αδύναμοι είναι όλοι αυτοί οι Φιλοσοφούντες?
    Ξεκολλήστε από αυτή την εμμονή, διότι σας βλέπω να καταλήξετε με χάπια που συνταγωγούν σε κάποιο που υποφέρει από καταναγκαστική μανιοκαταθληπτική συμπεριφορά.
    Μην πάθετε shock όταν τρώει την κλωτσιά ο Αλεξάκης & η δορυφόρος του!
    Δεν έχουν κάνει αρκετή ζημιά στην Ελλάδα & στους Έλληνες?
    Αυτοί οι 2 θα πάνε τους Ζαίους πίσω στο 3%. Αντί να χαίρεστε γιατί σκάτε?

  12. Στέφανε όσο και να τον βρίζουμε όσο και αν τον χλευαζουμε νομίζω πως έχει ήδη δρομολογηθεί από τα γνωστά κέντρα ως Πρωθυπουργος

    1. Μόνο αν γίνει αρχηγός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

  13. Ο Λαός δεν είναι πουθενά στις εξισώσεις των κομμάτων, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ανελλιπώς «την μάχη της καρέκλας» από όλους και τους 300……
    Γι αυτό ας μην ψηφίσει κανένας μέχρι να διαλυθεί η Βουλή και να φύγουν όλοι αυτοί….

    Ο Λαός να απαιτήσει εκ νέου εκλογές με νέα κόμματα και νέους ανθρώπους…

    Ας βάλουμε εμείς οι ίδιοι ένα τέλος σε αυτό

    Κουράσατε, βρομίσατε, ξινίσατε όπως θέλετε πείτε το, δεν σας γουστάρουμε Δεν θελουμε πολιτικούς καριέρας, θέλουμε πολιτικούς ΙΚΑΝΟΥΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…. Απλά πράγματα…

  14. Ολα αυτα τα δημιουργησε ο πολύς Τσιπρας με τις εξυπνάδες του. Αφου ανέβασε τον Κασελακη πρωτα, μετα παει να τον ριξει. Σοβαρο Προεδρο ειχε ο ΣΥΡΙΖΑ, και σοβαρο πρωθυπουργο ειχε η Ελλάς τοσα χρονια. Ας αφήσουμε τα υπολοιπα ανθρωπάκια. Α ρε κακομοιρη χωρα σε τι χερια εχεις πεσει απο ολες τις πλευρές. Δεξιές, αριστερές και κεντρώες. Φτου σας!!

  15. Ο Κασελάκης θα βγει. Όπως τρέξανε οι λούγκρες την πρώτη φορά και τον βγάλανε θα ξανατρέξουν πάλι οι λούγκρες για να τον ξαναβγάλουν. Δυστυχώς εκεί που έφτασε ο Σύριζα δεν μπορεί τώρα να αποτινάξει από πάνω του τις λούγκρες και να γίνει ένα κόμμα των πολλών πολιτών. Θα μείνει ένα περιθωριακό κόμμα που θα μαζεύει τις λούγκρες.

    1. τον Κασσελάκη τον υποστηρίζουν κυρίως γυναίκες επειδή είναι νέος,εμφανίσιμος και πλούσιος και αυτές φαντασιώνονται πως θα τον ”σώσουν” από την λουγκροσύνη που τον δέρνει

  16. Ο Κάσσυ πέρασε πασαρέλα για να τον στείλουν για κομματικό ηγέτη σε ένα απόκομμα του προδοτικού ΚΚΕ, δημιούργημα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Comments are closed.