ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ: “Δεν εμβολιάζεται; Το μισθουδάκι του δε θα το βρει…” δηλώνει ο Κύπρου Χρυσόστομος

Κοινοποίηση:
xrysostomos_kyprou

Οποίος ιερέας δεν συμμορφώνεται με την απόφαση της Συνόδου, δεν θα έρχεται ο μισθός να τον βρίσκει στο τέλος του μηνός. «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τις αποφάσεις της συνόδου το μισθουδάκι του δεν θα πάει να τον βρει στο τέλος του μήνα» διεμήνυσε την Παρασκευή ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, καλώντας την Ιερά Σύνοδο να σταθεί στο ύψος της επί της ομόφωνης απόφασης για στήριξη των εμβολιασμών και τιμωρία κληρικών που προχωρούν σε αντίθετες συστάσεις προς τους πιστούς.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι απαιτεί από τους Συνοδικούς να δώσουν εντολή για υλοποίηση της απόφασης από όλους τους κληρικούς και σε διαφορετική περίπτωση να υπάρξουν συγκεκριμένες τιμωρίες.

Εμείς δεν μισούμε κανένα, σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αλλά η Εκκλησία θα πρέπει να μείνει ψηλά. Δεν θα κατεβάσουμε την εκκλησία στο πεζοδρόμιο, υπογράμμισε ο κ. Χρυσόστομος.

Σε περίπτωση Συνοδικών που παραβιάζουν τη συμφωνία, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εισηγείται αποβολή τους από τη Σύνοδο και στέρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί όπως αναφέρει το sigmalive.

Προειδοποίησε επίσης ότι αν οι κληρικοί φωνασκούν και καλούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί θα υπάρξει οικονομικό αντίκτυπο και η Αρχιεπισκοπή δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τους ιερείς και να στηρίξει κάποιες μητροπόλεις, καθώς θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Kύριε Μητροπολίτα,
  Όποιος προσπαθεί λόγω θέσεως να επιβάλει την θέλησή του εκβιαστικά στούς άλλους ανθρώπους δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να εξασκεί ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ. Ο Ιησούς δεν επέβαλε την θέλησή του σε όσους τον ακολούθησαν.
  Οί κυβερνήτες καί ορισμένοι μεγαλόσχημοι κληρικοί καλυπτώμενοι κάτω από το πόρισμα της δημόσιας υγείας το κάνουν. Επομένως είναι ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 2. Ο δεσπότης (ποιμένας) είναι δεσπότης όταν έχει ποίμνιο. Όταν είναι μόνος του είναι ένα τίποτε και το ξέρει πολύ καλά. Όταν το ποίμνιό του γυρίσει την πλάτη θα τρέχει και θα τους παρακαλεί γονατιστός να γυρίσουν πίσω σ αυτόν.
  Όταν οι αφελείς πιστοί (ποίμνιο) γυρίσουν σ αυτόν τότε θα γίνει ακόμα πιο σκληρός και πιο απαιτητικός γιατί θα θεωρήσει τον εαυτό του νικητή και άτρωτο.
  Αφήστε τον μόνο του ή στείλτε τον στη μονή της μετανοίας του. Εκεί οι μοναχοί έχουν πολλούς και ποικίλους τρόπους συμπεριφοράς στους άτακτους δεσποτάδες!!!!!!!!!!!

 3. Εμείς δεν μισούμε κανένα, σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αλλά η Εκκλησία θα πρέπει να μείνει ψηλά. Δεν θα κατεβάσουμε την εκκλησία στο πεζοδρόμιο, υπογράμμισε ο κ. Χρυσόστομος.

  Σε περίπτωση Συνοδικών που παραβιάζουν τη συμφωνία, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος εισηγείται αποβολή τους από τη Σύνοδο και στέρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί όπως αναφέρει το sigmalive.

  Προειδοποίησε επίσης ότι αν οι κληρικοί φωνασκούν και καλούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί θα υπάρξει οικονομικό αντίκτυπο και η Αρχιεπισκοπή δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τους ιερείς και να στηρίξει κάποιες μητροπόλεις, καθώς θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία της

  ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΕΣ…..ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕς ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?

 4. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΟΙΣΚΟΠΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΡΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΠΟΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΓΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ………ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ……Ο ΕΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙΝΕΖΟ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ…. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ……..Ο ΕΙΔΙΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΧΛΟΙΔΑ ΜΕ ΠΛΟΙΑΔΑ ΔΟΥΛΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΝΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΤΗς ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΘΗΡΕΙΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ

 5. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ

 6. Aντίχριστε τράγε πούλησες τόν Χριστό γιά τό 30 αργύρια τού Εβραίου τού Μπουρλά.Ανάξιε μιζάκια μόνο ό Μητροπολίτης Μόρφου είναι άνθρωπος τού Θεού.Αξιος,Αξιος,Αξιος.
  Γιάννης Λάκων

 7. Ο/Η τί ψυχή θα παραδώσετε στον Δημιουργό, ρε ρετάλια ;;; λέει:

  Πουλημένοι στο χρήμα ρασοφόροι – σατανάδες, σας περιμένει η κόλαση …
  ΣΚΑΤΟστομε ΦΑΣΙΣΤΑ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ, αποφασίσατε δικτατορικά “να μην πάει να τους βρει στο τέλος του μήνα το μισθουδάκι τους”, αλλά δεν υπολογίσατε την διατήρηση της καθαρότητας της συνείδησή τους και την Σωτηρία της Ψυχής τους …
  «Τί γάρ ὠφελήσει ἄνθρωπον ἐάν κερδίση τόν κόσμον ὄλον, καί ζημιωθῆ τήν ψυχήν αὐτοῦ;», ΑΝΟΗΤΕ, ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΕ, Αντίχριστε ;;;

 8. Χρυσόστομε εσύ πάντως τον μισθό σου θα τον εισπράξεις διπλό, και από τον κερασφορο που υπηρετειςκαι από Αυτόν που αρνήθηκες να υπηρετήσεις, έννοια σου…

 9. Κάτω τα χέρια από τον Μόρφου και τον Λεμεσού καθάρμα νεοταξίτη Σκατόστομε.
  Τι δουλειά έχεις ρε τράγο με τα κοσμικά ?

Leave a Response