ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!! Κραυγή αγωνίας από πατέρα ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ για το μέλλον του Έθνους: “ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ” [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΑΜΙΑΝΟΣ 1

Συγκλόνισε  ο νέος 39 ετών  υπερπολύτεκνος Παλιάκης Δαμιανός με τα 7 παιδιά και τα 78 ανίψια σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ στα Μελίσσια εχθές 26-5-22. Ενώπιον τριών υπουργών τη Νέας Δημοκρατίας και  μιας υφυπουργού (Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Κεραμέως και Ράπτη) μίλησε για το μείζων θέμα του Δημογραφικού και της υπογεννητικότητας δίνοντας με συγκλονιστικό τρόπο την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Ανέφερε συγκεκριμένα  για τις γεννήσεις και τους θανάτους που το 2022 αναμένεται να καταγράψουν νέο εθνικό αρνητικό ρεκορ με αρνητικό ισοζύγιο τις 60 χιλιάδες όπου βέβαια το ίδιο συμβαίνει τα τελευταία 13 χρόνια. Μείωση του ελληνικού πληθυσμού, χαρακτηρίζοντας το ως εθνική γενοκτονία. Δίνοντας και το παράδειγμα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων που σφαγιάστηκαν 353 χιλιάδες Έλληνες επισημαίνοντας και ότι κάπου εκεί είναι και σημερινό νούμερο της μείωσης του ελληνικού πληθυσμού εν καιρώ ειρήνης!!! Στην συνέχεια ανέφερε ότι έγινε κάποια  προσπάθεια απ’ την σημερινή κυβέρνηση αλλά τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσε νωρίτερα δεν χωρούσαν παραπάνω συζήτηση. Απευθύνθηκε προς το Πρωθυπουργό και του ζήτησε να βγει μπροστά και να μιλήσει στον ελληνικό λαό οτι η χώρα σβήνει οριστικά, δεν υπάρχει μέλλον  έχει καταντήσει ένα απέραντο εθνικό γηροκομείο και χρειάζεται εθνικό σχέδιο στήριξης της οικογενείας !Αναρωτήθηκε όλα τα έργα που ανέφεραν οι υπουργοί απο ποιον κόσμο θα υλοποιηθούν ;;; (απόλυτη σιγή) . Στην συνεχεία απευθύνθηκε προσωπικά στην κ.Κεραμεως ρωτώντας τη να πει πόσα σχολεία έχουν κλείσει επί δικής της θητεία ,εξηγώντας βέβαια ότι είναι ρητορικό το ερώτημα αφού δεν ευθύνεται προσωπικά η ίδια αλλά οι λιγότερες γεννήσεις που αυξάνουν γεωμετρικά κάθε χρόνο. Στη συνέχεια απευθύνθηκε και στο κ.Χατζηδάκη και τον ρώτησε να αναφέρει πόσοι Έλληνες έκαναν αίτηση επί θητείας του για σύνταξη; Τους ζήτησε λοιπόν εν όψη του αυριανού υπουργικού συμβουλίου να τα αναφέρουν όλα αυτά στο Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη πριν βέβαια το κάνει και ο ίδιος να τον συναντήσει προσωπικά. Κλείνοντας την παρέμβαση του λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι πονάει την πατρίδα του, δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα δοθεί δημόσια ένα εθνικό σχέδιο(για το δημογραφικό) που φτιάχτηκε από ανθρώπους μη πολιτικούς και υπερκομματικούς μιας και το δημογραφικό αφορά όλους τους Έλληνες. Αξίζει να αναφέρουμε πως ακριβώς τελείωσε την παρέμβαση του ..

” Αυτό το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί δημόσια, και τότε θα πω και γω: το χρέος μου το έκανα από δω και πέρα ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ”

Όπως ήταν φυσικό κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και των ίδιων των πολιτικών!

Στη συνέχεια ζήτησε το λόγο πάλι ο κ.Χατζηδάκης για να απαντήσει ..ξεκινώντας με την θαρραλέα διατύπωση:

Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι σε όσα είπε ο Δαμιανός έχει απόλυτο δίκιο.
Ανέφερε μάλιστα ότι έχουν συναντηθεί μαζί του  3-4 φόρες τον τελευταίο μήνα γι αυτό το θέμα. Έδωσε και ο ίδιος μερικά νούμερα και ζήτησε από το κόσμο να μην τα σχολιάσει παραπάνω αφού δεν χωρούν συζήτηση. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το 2021 μπήκαν στην πρώτη δημοτικού 85 χιλιάδες παιδάκια και στο υπουργείο του παράλληλα έκαναν αίτηση για σύνταξη 193 χιλιάδες!!! Επίσης από το 2016 μέχρι το 2021 έκανα συνολικά αίτηση για σύνταξη 1.005.000 Έλληνες πολίτες!!!! Στη συνέχεια είπε ότι την επόμενη τετραετία το δημογραφικό θα είναι πρώτη προτεραιότητα θέλοντας και μη και προς έκπληξη όλων ανέφερε ότι το θέμα της οικογένειας δεν είναι θέμα οικονομικό. Αναρωτήθηκε η γενιά των παππούδων μας έκαναν πολλά παιδιά ενώ δεν είχαν χρήματα; Είναι θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας που δυστυχώς έχει αλλάξει είπε χαρακτηριστικά.
Ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός της χώρας να δείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να καλέσει άμεσα τον υπερ-πολυτεκνο μαζί με την ομάδα του για να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του Μεγάλου υπαρξιακού προβλήματος της χώρας μας. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.Παλιάκης Δαμιανός έχω γεννήσει τα παιδιά μου με 6 διαφορετικές κυβερνήσεις και ξέρω πως ακριβώς αντιμετωπίζει η κάθε κυβέρνηση την οικογένεια. Αν δεν βγουν αυτοί μπροστά σαν πρότυπα και μοντέλα ζωής δεν πρόκειται κανένας πολιτικός με οποία πολιτική και αν εφαρμόσει να βάλει τους Έλληνες να αποκτήσουν δημοσιογραφική συνείδηση.

Κοντός ψαλμός Αλληλούια !!!

TA BINTEO ME THN ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

 1. Έχουμε 2022, περάσαμε τόσα και κάποιοι ακόμα πιστεύουν στα συστημικά κόμματα και στους θεσμούς, περιμένουν ο πρωθυπουργός να δείξει λένε αντανακλαστικά…λες και εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα…τι να πω!

 2. Ρε κουνελόγυφτες κάνετε 7 παιδιά χωρίς να έχετε οικονομικό προφίλ…Και ψηφίζουν.και δεξιά, εδώ είναι το αστείο….

  1. Προφανώς αγαπητέ ούτε είδες το βίντεο με την ομιλία του.. Ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα οτι δεν έκανε παιδιά για τα επιδόματα αφου εξήγησε οτι εχει γεννήσει με 6 διαφορετικές κυβερνήσεις…Αγαπάει την πατρίδα του και πονάει με αυτο που γίνεται…Και μάλιστα δίνει ο ίδιος δική του πρόταση!!! ( μεταξύ μαςψκαλα κάνει αν ειναι ένας ειδικός για τξν οικογένεια είναι αυτός..) Εγω προσωπικά του βγάζω το καπέλο γιατί έκανα ενα παιδί το μυαλό μου ηταν αλλού οταν έπρεπε να κανω οικογένεια… Αυτος ομως και ο κάθε υπερπολύτεκνος ςχει γεννήσει και για μας.. Τα παιδιά του θα δουλέψουν για να πάρουμε εμείς σύνταξη τα παιδιά του θα φυλάξουν την πατρίδα… Πες τώρα ενα συγγνώμη και ασε τις εξυπνάδες πίσω απτό ανώνυμο πληκτρολόγιο… Αυτός βγήκε και μίλησε ντροπα και σταράτα… Την Καλη μερα μου

   1. Ο μόνος που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη είναι ο μητσοτακης…Κατάλαβες θιγμένε δεξιέ ή μπα;;Την καληνύχτα μου και εγώ…

 3. Συνεχίζεις να ψηφίζεις ΝΔ και λοιπά “δημοκρατικά” κόμματα. Οπότε ΣΚΑΣΕ λοιπόν ΒΛΑΚΑ

 4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 55 – 60 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ
  ΑΝΤΕ ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

  1. Εδώ βγαζουν αγροτικη συνταξη σε κατι κυρατσες στην αθηνα που μια ζωη ζουν με ενοικια τι να λεμε τώρα;
   Εγω για 10 περιπου χρονια εργαστηκα στα χωραφια αλλά δεν φαινομαι πουθενα γιαυτο και δεν μετρανε επισηε 2 χρονια στρατο δεν μετραει ουτε κι αυτο και μου ζητουν μαλθστα για να μετρησει να τους πληρωσω κι απο πανω 10000….

 5. Αφού ο συγκεκριμένος συνεχίζει να ψηφίζει μπασταρδο Κούλη κ ΝΔ,ότι κ να του συμβεί ας μην παραπονεθεί,ας πάει κ για τέταρτη δόση κ όλα καλά θα πάνε.

 6. καλοες μαλακας. τοσα χρονια τους ψηφιζε και τωρα κλαιει

  1. Τουλάχιστον αυτός φοράει παντελόνια όχι σαν και σένα που κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο

 7. Γενοκτονία με οικονομικά μέτρα εκτελούν, μόνο λοβοτομημένα σανοφάγα πρόβατα δεν το έχουν καταλάβει αυτό ακόμα.

  1. Μάντεψε, είναι πολλά και εσύ είσαι ένα από αυτά, όσο κάνεις αντίσταση από εδώ μέσα ή από το φατσοβιβλίο της Εβραικής σαπίλας!

Comments are closed.