“ΕΙΣΤΕ ΑΙΜΑ κ’ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ”. Ο Νο 1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ, ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦ. ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ. Τι εξομολογείται για τον Στρατηγό πατέρα του, συνεργάτη του Γ. Παπαδόπουλου, που πέθανε Μ. Παρασκευή και κυνηγημένος δεν πήγε στην κηδεία του

Κοινοποίηση:
exofillo28-5

teaser28-5

Τεύχος 1909, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 28-5-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

opisthofyllo28-5

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Αγαπημένα μου μωρά θέλω αυτό το Σαββατοκύριακο η εφημερίδα να σπάσει ταμεία με τη μούρη του Μαρινάκη και της μποτοξαρισμενης μούμιας.Αλκωστε είστε πολύ εκδικητικοί όταν θέλετε!!
    Αν δε το έχει το ένθετο ηλεκτρονικά θα αγοράσω και μια εφημερίδα. Να τη μυρίζω!!
    Μου έλειψε η μυρωδιά του χαρτιού.

  2. Ο Χρίστος Παππάς τους γλεντανε μέσα στην βουλή και δεν τους άρεσε γιατί τους πείραζε την τσέπη και ήθελε να ξεβρωμησει την χώρα. Εάν αυτός που θέλει το καλό μιας χώρας και ενός λαού θεωρείται φασίστας ναι τότε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Ο φασισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή πάνω στα θέλω ενός ανθρώπου, έχει να κάνει με ιδεοδεις αξίες και επαναφορά της κοινωνικής σταθερότητας από την σαπιλα. Παραδείγματα πολλά. Ραγιάδες καταδίκασαν τους αγωνιστές του 1821, ραγιάδες και ρουφιάνοι πρόδιδαν την Βόρειο Ήπειρο επί Τσολάκογλου…είναι φίλοι μας οι Γερμανοί…χίλια χρόνια Χίτλερ ρε, ήξερε τι έκανε, καθάριζε τις χώρες από ρουφιάνους και προδότες με μόνο λάθος ότι στον πόλεμο υπάρχουν πάντα οι παράπλευρες απώλειες. Εδώ Παππάς εκεί Παππάς που είναι ο Παππάς…σας γλενταει ο Παππάς…

  3. Ρε συ για τους μισθούς του μητσοτακεικου και της ακριβής δημοκρατίας που φεσωθηκαμε χρόνια και ζαμανια θα πεις τίποτα?????
    Ο μισθός του Παππά σε μάρανε????????

  4. Την Ελλάδα την κυβερνάει η μαφία οι απατεωνες γκαγστερς Κακός μπελάς ο Μαρινακης αυτός κυβερνάει την Ελλάδα Ο μόνος τρόπος είναι η εφημερίδα σας να απευθυνθεί σε ξένο δικηγορικό γραφείο να ενημερώσει το ευρωπαϊκό γραφείο τύπου και πολλούς οργανισμούς για το πως ενεργεί η μαφία στην Ελλάδα Μην περιμένετε από εισαγγελείς στην Ελλάδα είναι πιόνια και τον τρέμουν να τηρήσουν τον νόμο

  5. Στέφανε, πως τους πετσοκόβεις έτσι ; μην σταματάς, συνέχισε να τους γλεντάς !

  6. Τον Ιανουάριο του 2012, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος καλούσε την κυβέρνηση να νοικιάσει την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα σε ιδιώτες, προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία.
    (2018)Απάντηση Μοσκοβισί σε Νίκο Χουντή (ΛΑΕ):
    «Μύθος οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για διατήρηση της δημόσιας περιουσίας που βρίσκεται στο Υπερταμείο. Από το 2022 θα αρχίσει το ξεπούλημα και των δημόσιων επιχειρήσεων που κατέχει η ΕΕΣΥΠ, όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, ΟΑΣΑ, 23 περιφερειακά αεροδρόμια κ.α. Αυτό προκύπτει από απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, σε γραπτή ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Νίκου Χουντή, που είναι αποκαλυπτική των δεσμεύσεων που συνοδεύτηκαν με το τέλος του 3ου Μνημονίου.
    Υ.Γ. Το Υπερταμείο, επίσημα «Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.» είναι ένα κατασκεύασμα των δανειστών το οποίο θα υποθηκεύσει τη σημερινή και μελλοντική κινητή και ακίνητη περιουσία του Δημοσίου για 99 χρόνια συμπεριλαμβανομένων και πολλών Αρχαιολογικών χώρων.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Θ’ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.
    Κι αυτό με την υπογραφή των πολιτικων προδοτών που ψήφιζαν επί χρόνια οι περισσότεροι από αυτούς που βρίζουν τώρα
    με αντάλλαγμα μια θέση στο δημόσιο.

    1. έργο σύριζα η υποθήκη των 99 ετών. Και ο χουντής ήταν ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 έως το 2014

  7. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, Η’ ΛΟΓΩΪ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ;

      1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΛΑΔΙ, ΓΑΛΑ, ΚΑΦΕ, ΦΕΤΑ κ ΣΙΓΑΡΕΤΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣ, ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΒΙΟΥΣ κτλ…

    1. ΑΝΤΕ ΑΠΩ ΔΩ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ….ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ….???? ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΙΔΙ…!!!!

    2. οι μόνοι που εξαιρούνται από τις φορολογικές υποχρεώσεις είναι οι λαθρομετανάστες, οι γερμανικές πολυεθνικές λιανικής και η γιάννα αγγελοπούλου που δήλωνε τη βίλλα της ως μουσείο

Comments are closed.