“ΕΙΣΑΙ και του ΧΑΡΒΑΡΝΤ είσαι και ΜΑΛ@ΚΑΣ”. ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 33 ΜΗΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Πρώτο “βιολί” ο ηθοποιός- μποξέρ Γιάννης Μποσταντζόγλου που δημιουργεί ΝΕΟ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ” του δρόμου, για τον τρισκατάρατο γκαντεμόσαυρο

Κοινοποίηση:
exofillo12-3

teaser12-3

Tεύχος 2149, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ τoυ Σαββατοκύριακου 12 και

13 -3-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo12-3

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν…opisthofyllo11-3

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Banner_7_Years_1000X500

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

alitheia-aima-banner

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΝΟΗΤΕ πάω λαϊκή ΠΛΕΟΝ
    Τα σούπερ δε πλησιάζονται.
    Πήρα ντομάτες 1 ευρώ Κρεμμύδια 6 κιλά 1 ευρώ πορτοκάλια .50 sents καρύδια 5 κιλά 10 ευρώ όχι πολυ καλά αλλά τρώγονται μπανάνες 1€. Και μετά γύρα σε όλα τα σούπερ για εύρεση προσφορών. Το κωλο lidl υποτίθεται είχε προσφορά μπανάνες 1.19 και καρότα .59 και κανένα δεν είχε τίποτα.
    Στο εν λόγω μπουρδέλο μπαίνω μόνο για προσφορές
    Γενικά εδώ χρόνια αυτό κάνω
    Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας τα υιοθετώ μόνο στα τυριά και στα απορρυπαντικά του lidl που είναι τα καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα και πιο φτηνά.
    Οποίος δε με εξυπηρετεί τον απορρίπτω αμέσως
    Τα υπόλοιπα τα παίρνω προσφορές 1+1 ή 50% ΠΑΝΤΑ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΚΑ.
    Φυσικά με βοηθάει η περιοχή που ζω . Έχω δίπλα 6 σούπερ και τη καλύτερη λαϊκή της Μαρτίου της Θεσσαλονίκης. Άμα βλέπετε κάτι καλό σε προσφορά να το παίρνετε σε ποσότητα . Εγώ έτσι κάνω. ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΤΕ ΕΧΩ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΟΥ. Μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις εξαιρέσεις
    Του χρόνου με τη διεύρυνση των πιστοποιητικών να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ πάντως έχω αγοράσει ειδική συσκευή με βεντουζες και ξυραφάκια ASTOR καλού κακού. Δεν έχω σκοπό να περάσω τα ίδια με περισυ.
    Μέχρι να μας φυτεύουν τα τσιπ του Ελον στον εγκέφαλο υποχρεωτικά έχουμε ακόμα λίγο καιρό.
    Το κακό είναι ότι όλοι πλέον μικροί μεγάλοι έχουν καταλάβει τι έρχεται πάνω κάτω ή αν δε το κατάλαβαν το αισθάνονται. Γι’αυτό όλοι είναι μέσα στη ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
    Αφήστε lidl και ξεlidl.
    Ότι συμφέρει τη τσέπη μας όσο κι αν τους μισούμε.
    Κι εγώ τους σιχαίνομαι. Σα garage είναι εκεί μέσα. Ο Σκλαβενίτης λάμπει. Όμως η τσέπη μου λέει άλλα.
    Και η διαφορά δεν είναι μικρή . Είναι στο σύνολο πάνω από 20 € το μήνα(όσο μια συνδρομη μακελειό, εσείς τι προτιμάτε να μην αγοράζω από το lidl και να μη παίρνω συνδρομή;;;; Δε νομίζω αυτά μόνο στα λόγια είναι εδώ μου κοψατε τα σχόλια γιατί δεν αγόρασα.Αλλου αυτά)ειδικά στα γαλακτοκομικά τα οποία σύμφωνα με τον άντρα μου είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!

  2. Γιατί πάει στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας;
    Ένας όμως ακόμα πιο επείγων λόγος που οι Αμερικανοί θέλουν να «τελειώνει» τώρα το Κυπριακό είναι ότι θέλουν να φτιάξουν έναν EastMed μέσω Τουρκίας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορέσει να περάσει ο αγωγός Ισραήλ-Τουρκία από τις θαλάσσιες ζώνες όπου έχει εξουσιοδότηση η Κυπριακή Δημοκρατία ενώ Καταργούν το κυπριακό κράτος.

  3. Βγηκε και το αλλο περιτετμημενο παπαρι ο Τζεφρυ, να την πει στον Πουτιν! Μου ανεβηκε το αιμα, στο κεφαλι! Νομιζει το βλαμμενο, οτι εχουμε ολοι μνημη χρυσοψαρου! Υ.γ. Λετε να φταιει η περιτομη και εχουμε τοσους Αυναν;;;

    * 2022: Παπανδρέου: Ο Πούτιν δεν απάντησε, όταν ζητήσαμε οικονομική βοήθεια το 2010!

    * Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    * 2011: Η Ρωσία μας έδινε δάνειο στις αρχές του 2010, η Ελλάδα αδιαφόρησε!!!

  4. Όσοι σχολιάζετε στην παρούσα ιστοσελίδα, σε κάποια φάση της ζωής σας, ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία και μια και δυο και τρεις φορές…
    Κάντε την αυτοκριτική σας μπροστά στον καθρέφτη και ρίξτε δύο μούντζες μεγαλοπρεπείς στον καραγκιόζη που βλέπετε…

  5. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 358 ΕΥΡΩ

  6. Κάνετε στάση πληρωμών..μην πληρώνεται τίποτα για να τελειώνουμε με αυτούς. Μην πληρώνεται τίποτα. Να πάνε να γ@μηθ@ν και η ΔΕΗ και η ΔΟΥ. Πρώτη προτεραιότητα η οικογένεια και τα παιδιά μας

  7. ΑΥΡΙΟ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΟΥΛΗ

  8. Της σχολής του Klaus Schwab είναι ο Κούλης και των στοών. Εκεί σπούδασε,αυτά έμαθε. Πονηριά,ψέμα και προσκύνηση των αφεντικών του. Κατά τα άλλα φαίνεται για τελείως αγράμματος. Αυτά που λέει σε όλα τα θέματα του υπαγορεύονται απευθείας από το εξωτερικό.

  9. Αν ειχαν λιγη τσιπα, λιγο φιλοτιμο,

    θα επρεπε να εξαφανιστουν αυτος κι η αδερφη του και τα ανηψια,
    αντι να χασκογελουν απο δω κι απο κει οι γλυφτες κατουρημενων ποδιων.

    Γλυφτες και ρουφιανοι απο σοι,
    κακοι ανθρωποι
    οτι πιο μισητο και απεχθες στην κοινωνια απο τους Μητσοτακηδες.

    1. Συγγνώμη, αλλά από πού ζητάς να βρουν τσίπα και φιλότιμο, από προπάππους, παππούδες και γονείς;;; Πρέπει συνολικά η ιστορία του #κωλόσογου, αφ’ ενός να γίνει βούκινο, αφ’ ετέρου να γίνει ταινία να την βλέπουμε, να μην ξεχνιόμαστε…
      Συλλογική ευθύνη στο #κωλόσογο!!!

  10. ΟΛΗ Η ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΟΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΑΡΑΜΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΓΝΕΣΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΒΑΛΝΤ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΝΟΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ SINGULAR LOGIK ΠΑΝΤΑ………..

Comments are closed.