ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Κούλης συναντιέται με την… Βάνα Μπάρμπα για το… καλό της Πατρίδας

Κοινοποίηση:
Screenshot-2022-11-14-175014

Δεν πάμε καλά, καθόλου καλά. Πρέπει πλέον να σκεφτούμε το ενδεχόμενο ψυχιατρικής ανάλυσης της προσωπικότητας αυτού του δύσμοιρου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που με άκουσε» έγραψε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα στο λογαριασμό της στο Instagra και αυτό γιατί η ηθοποιός συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, χωρίς να γράψει περισσότερα για το λόγο ή λεπτομέρειες από τη συνάντησή τους. Γιατί αυτή η μυστικότητα; Τι έχει να συζητήσει ο Μητσοτάκης με τη Βάνα Μπάρμπα. Η κυρία αυτή ως τι συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της χώρας;

Και το καλύτερο. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της ««βρήκαμε λύσεις για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας». Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί.

Εντάξει. Του τρελού όμως…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΝΑΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΥΚΓΡΑ.

  2. ε γιατί άλλο θα πήγε. η για να καπνίσει την π1π@ της ειρήνης η για να την πληρώνουμε και αυτή την τσατσα

  3. Τώρα που πέρασε η μπογιά και μετά τα παλουκοπηδήματα κοιτάει να χωθεί να παίρνει το μισθό για να πορευτεί στα γεράματα. Ουστ βρωμόσκυλα. Καλά για τον αφορισμένο κανένα σχόλιο.

  4. Έτσι του έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι του να κάνει έτσι κάνει και καλά δεν τρέχει τίποτα. Τον προστατεύουν οι Αμερικάνοι γιατί τους τα έχει δώσει όλα το μπάσταρδο της Ντόρας.

  5. Ο ανθρωπος ειναι τοσο γελοιος που χρησιμοποιει την Μπαρμπα για να αποπροσανατολισει την κοινη γνωμη απο τις υποκλοπες.Τα ζωα οι βουλευτες της ΝΔ δεν καταλαβαινουν οτι τους καταστρεφει ?

  6. ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
    ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ..
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  7. Για ένα ξεροκοματο και ας είναι βρεγμένο.

  8. ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ….ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ “ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ”

  9. Στέφανε εσύ το ξέρεις καλύτερα απο εμένα ότι αυτό το κουνέλι είναι νόθο και η ψυχολογία λέει ότι ένα παιδί εάν δεν μεγαλώσει με τους φυσικούς του γονείς σε μεγαλύτερη ηλικία παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς και πολλές φορές και συνύπαρξης με άλλους ανθρώπους!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ

  10. Κοιτα καμαρι η μπαμπω που συναντηθηκε με τον αρχιβλακα

  11. Ρε Βανα,Αρτα λιεω και κλιαιω,μην μας το παιζεις και πατριωτισσα.

  12. Τι ύφος έχει αυτή, τι ψωνάρα, τι οχιά! Η αρσενική πόρνη της πολιτικής συναντιέται με την πόρνη της τηλεόρασης.

  13. Συνάντηση του Εθνικού μας ξεκωλου και του Εθνικού μας ξεκουλιαρη.

  14. Ναι θα σώσει η Μπάρμπα την Πατρίδα.Εδω δεν μπορούνε να την σώσουν δικαστές Εισαγγελείς ανακριτές εφοπλιστές οι Ένοπλες Δυνάμεις κτλ θα την σώσει η Μπάρμπα.Μονο πού πήγε και μίλησε με τον δράκουλα φτάνει δεν θέλει να δούμε τίποτα άλλο.

Comments are closed.