ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ και τα «μαζεύει» ο Ρουβάς: ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ μετά το σάλο για το «ξέπλυμα» του Λιγνάδη…

Κοινοποίηση:
eksox-31

Ο Σάκης Ρουβάς, σε νέα δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις έντονες αντιδράσεις και το άγριο κράξιμο υποστηρίζει ότι «τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ».

Και συνεχίζει λέγοντας, ότι σαν πατέρας και σαν άνθρωπος, θεωρεί ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση και υπογραμμίζει ότι στέκεται δίπλα τους με συμπόνια, αγάπη, σεβασμό και υποστήριξη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη»

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε τόσο στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμούς, αλλά και την υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή.

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα, σχολίασε για τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας: «Όλο αυτό με βοήθησε πάρα πολύ καλλιτεχνικά να ανακαλύψω αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για αυτόν τον άνθρωπο. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε μία κόλαση».

Ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό το πρόσωπο του σκηνοθέτη, καθώς εκείνο που γνώρισε ο ίδιος απέχει πολύ από τα όσα ακούγονται.
«Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη», εξήγησε . Τέλος, δήλωσε πως ακόμα κι αν ισχύουν τα όσα λέγονται, ο ίδιος εξακολουθεί φυσικά, να νιώθει μεγάλη στεναχώρια για τον φίλο του.

«Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά», δήλωσε κλείνοντας ο Σάκης Ρουβάς για όσους κατηγορούνται για αδικήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ” ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΟΠOΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΑ ΝΕΑ ΦΡΟΥΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΟΥΒΑ!!!!!!!!!

  2. Λογική απάντηση απο παν ηδονιστές, που έγινε μόδα τελευταία. Η προσωπική ιστορία του συγκεκριμένου δεν είναι ξεκάθαρη.

  3. Ρουβα άστα
    Μάζεψε τα υπάρχοντα σου και δρόμο τελείωσες!!!

  4. ΠΡΟΦΑΝΏΣ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΌ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΗΛΥΚΌ.Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ.

Comments are closed.