ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ θα μας ΜΠΗΞΕΙ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ! Αντίστροφη μέτρηση τρόμου για το υποχρεωτικό εμβόλιο. Φέρνουν στην Ελλάδα το “δηλητήριο” της αμαρτωλής Pfizer. Πρώτοι “μελλοθάνατοι”, ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες. Εφιαλτικές προσαγωγές σε “θαλάμους- στρατόπεδα” σαν τα κοπάδια

Κοινοποίηση:
exofillo10-11

teaser10-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

 

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.opisthofyllo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Κατι τυποι που γραφουν εδώ μεσα ότι είναι μπραβοι οννεδιτες και περήφανοι νέο δημοκρατες ,και ότι είναι καθεστώς και θα ρουφιανευουν τον κοσμο που δεν τηρει τα μετρα κτλ τους λεω μπραβο τους. Πεσαν οι μασκες δηθεν δημοκρατες καμαρωνουν ότι είναι και καθεστώς , ντροπη σας σπιουνοι ειστε κρυμμενοι στης τρυπες σας και στην ανωνυμια του πληκτρολογιου σας γραφετε καφρίλες. Και είμαι ευγενικος και σταματαω εδώ ,και λιγα σας ειπα.

  2. ΑΓΡΟΤΗ ΑΣΤΑ ΜΙΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ

  3. Ε.Π.Ε.Ν Ε.Π.Ε.Ν ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ.ΠΕΤΡΑΙΛΑΙΚΗ ΓΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΤΑΛ .ΝΟΜΟΣ ΑΛΣΑΤΙΑΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ .ΖΑΝ ΝΤΑΡΚ Η ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ .ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ

  4. το εμβόλιο για το κορόνα δεν υπάρχει.
    όπως είπε και ο Ιωάννης Ιωαννίδης. τον κορόνα το ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια.
    τα τελευταία 50 χρόνια προσπαθούμε να βρούμε το εμβόλιο, αλλά έχουμε αποτύχει.
    επομένως μην έχετε στο μυαλό σας, ότι θα είναι το εμβόλιο του κορόνα.
    το εμβόλιο που θέλουν να βάλουν στους ανθρώπους υπάρχει ήδη.
    όποιος το κάνει δεν έχει γυρισμό. απλά την ΓΑΜΙΣΕ.
    αυτοκτονία χωρίς λόγια.

  5. Δείτε πώς θα κάνουν οι πολιτικοί και πρώτος πρώτος ο Μητσοτάκης το εμβόλιο, με το καπάκι.Το βρήκα απο το φέισμπουκ

  6. Ο πατέρας του Γ.Μπόμπολα,γόνος ευπόρου οικογενειας, συνελήφθη από τους Άγγλους κατά την κομμουνιστική ανταρσία γνωστή ως Δεκεμβριανά και εστάλη μαζί μερικές εκατοντάδες κομμουνιστές σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Λιβύη.
    Ο Γεώργιος Μπόμπολας συνελήφθη το 1948 στην Καστέλλα να γράφει κομμουνιστικά συνθήματα.
    Συνεταίρος από το 1968 με τον μετέπειτα υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Κουλουμπή. Το 1980 αγοράζει τον τίτλο της εφημερίδος ΕΘΝΟΣ, που είχε διακοπεί η έκδοση του το 1971. Υποστηρίζει φανατικά το ΠΑΣΟΚ και φυσικά τα ΚΚΕ, άλλωστε οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του ήταν κομμουνιστές.
    Ο Κων. Μητσοτάκης παρεχώρησε σε «ιδιώτες», τους λεγομένους διαπλεκόμενους νταβατζήδες τηλεοπτικές άδειες.
    Στην Τηλέτυπος (Μega)συμμετείχαν πέντε τοιούτοι. Χρήστος Λάμπράκης, ο κουμπάρος του Βαρδής Βαρδινογιάννης,ο Γεώργιος Μπόμπολας και ο επίσης κομμουνιστής επιχειρηματίας Χρήστος Τεγόπουλος (ελευθεροτυπία) και ο φιλελές Αριστείδης Αλαφούζος, που μόλις είχε εξαγοράσει την Καθημερινή και τον ρ/σ Sky από τον Κοσκωτά.

  7. Εμβολιο κατά του “κορονο-ϊού”;;;

    Πως είναι δυνατόν να έφτιαξαν εμβόλιο κατά ενός ιού που ΟΥΔΕΠΟΤΕ

    — τον ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ
    — τον ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ
    — τον ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ
    — τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ;;;;;

    Ο “ιός” σύμφωνα με την θεωρία της Big Pharma είναι ένα σωματίδιο…

    Που είναι αυτό το σωματίδιο ;;;

    +++ ΠΟΥΘΕΝΑ ++++

    όπως πουθενά δεν είναι το σωματίδιο (“ιός”) του HIV (δήθεν ο “ιός” του AIDS) πουθενά ο ο “ιός” της γρίπης , ο “ιός” του SARS , ο “ιός” του MERS και πάει λέγοντας…

    Γιατί απαγόρεψαν τις Εκθέσεις Νεκροτομής/Νεκροψίας σε αυτούς που μας λένε ότι πέθαναν “με κοροϊδοϊό”;;;

    –>> Γιατί ΑΜΕΣΩΣ θα αποκαλυπτόταν η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ τους

  8. Ο μενγκελε φαίνεται πρόβατο μπροστά του.

  9. Ο Θεός έχει όνομα. Είναι Έλληνας Εβραίος και το όνομά του Άλμπερτ Μπουρλά.

    Θα κανουν και τη θεσσαλονικη (την 2η Ιερουσαλημ) silicon valley λενε στην Pfizer.

  10. Αλμπέρτο Μπουρλά υπεύθυνος του τμήματος κτηνιατρικών φαρμάκων στην Αθήνα της Pfizer ή Pfeizer (γερμανικό επώνυμο) από 1991-2001 μετά στο εξωτερικό, ανεδείχθη λόγω της εβραϊκής προελεύσεως του. Το Αλμπέρτο υποκρύπτει για τους εξ Ισπανίας Εβραίους το όνομα Αβραάμ, ενώ για το ελληνοφώνους ρωμανιώτες καλύπτεται με το Μίνος.
    Με το ίδιο ονοματεπώνυμο είναι μεγαλοστέλεχος της Vodafone μέχρι προ τίνος γεν.διευθυντής καρτοκινητής του ΟΤΕ.
    Επίσης κάποιος Ρούμπυ Μπουρλά αφού διετέλεσε στέλεχος επί εξαετία στα Easy του Στέλιου Χατζηιωάννου στο Λονδίνο,
    στην Αθήνα προσελήφθη από τον κομμουνιστή επιχειρηματία Πάνο Γερμανό, που τον διόρισε διευθύνοντα σύμβουλο στα Puplic και στην westnet. Tώρα διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ολυμπία του Γερμανού, ακόμη και στις μπαταρίες Sunlight. Προσφάτως επώλησε την συμμετοχή της Γερμανός, 39%, σε κινητή τηλεφωνία στην Πολωνία στον Εβραίο επιχειρηματία της Γαλλίας Ξαβιέ Νηλ έναντι 440 εκατ.

  11. Λογικά για να κάνει κάποιος το εμβόλιο θα πρέπει πριν να έχει κάνει εξέταση για αντισώματα κατά του κορωνοιού. Γιατί με το εμβόλιο σου εισάγουν στο σώμα εξασθενημένο ιό ή νεκρό ιό ή τμήμα του ιού για να ερεθίσουν το ανοσοποιητικό και να αρχίσει να παράγει αντισώματα. Όταν όμως εσύ έχεις ήδη αντισώματα είναι άχρηστο το εμβόλιο. Οπότε δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός γιατί αν κάποιος έχει επίσημο χαρτί νοσοκομείου που λέει ότι έχει αντισώματα κατά του κορωνοιού τότε μπορεί να αρνηθεί τον εμβολιασμό γιατί πρακτικά του είναι άχρηστος ο εμβολιασμός. Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο με δικτατορία και φασιστικές μεθόδους μπορεί να σου κάνουν το εμβόλιο.

  12. Ο/Η Αγρότης που μου έχει γυρίσει το μάτι από τα κουφά που ακούω … λέει:

    Ας τολμήσουν να πατήσουν πόδι μέσα στο χωράφι μου οι ρουφιάνοι (παντός είδους -από κομματόσκυλα μέχρι δημοσιοκάφροι-) και θα τους φυτέψω, επί τόπου, μέσα στα μαρούλια και στα λάχανα …
    Αν έρθουν στον ελαιώνα, θα τους κρεμάσω ανάποδα στις ελιές, για σκιάχτρα …
    Αν έχουνε τα κάκαλα, ας έρθουνε … τους περιμένω με το διχάλι, την τσουγκράνα και τον κασμά …

    1. Και στο χωραφι σου θα ερθουμε και το εμβολιο θα σου κανουμε αλλιως η μακρονησος και η γυαρος σε περιμενει να φυτευεις εκει μαρουλάκια και ραπανάκια!

  13. στον αμερικανικο στρατο λενε “” fuck up, move up””” αυτη ειναι η ζωη…………. παντου…… οχι μονο στον αμερικανικο στρατο…..

  14. Το βασικό ατού για να μη φάτε πρόστιμο κατά το μάζεμα της ελιάς εκτός από τα χαρτιά που πρέπει να έχετε μαζί σας είναι να μην έχετε κομματικούς αντιπάλους στα διπλανά χωράφια, οι οποίοι εκτελούν χρέη εφιάλτη γιατί θα σας κάνουν τέτοια χουνέρια που εκτός απ’ το πρόστιμο θα βλέπετε στον ύπνο σας συνέχεια εφιάλτες..
    Σημ. Αυτό ισχύει είτε είστε ΝΔ-ουλης, είτε είστε ΖΑΙΟΣ.Η κομματική ρουφιανιά τέτοιου είδους, ξέφυγε απ’ τα βουλευτικά έδρανα λόγω κορωνοϊού και μεταφέρθηκε ανεξέλεγκτα στην ελληνική ύπαιθρο!!
    Έτσι πιάστηκε ο αγρότης χωρίς μάσκα!!

    1. Ο/Η Αγρότης που μου έχει γυρίσει το μάτι από τα κουφά που ακούω … λέει:

      Ας τολμήσουν να πατήσουν πόδι μέσα στο χωράφι μου οι ρουφιάνοι (παντός είδους -από κομματόσκυλα μέχρι δημοσιοκάφροι-) και θα τους φυτέψω, επί τόπου, μέσα στα μαρούλια και στα λάχανα …
      Αν έρθουν στον ελαιώνα, θα τους κρεμάσω ανάποδα στις ελιές, για σκιάχτρα …
      Αν έχουνε τα κάκαλα, ας έρθουνε … τους περιμένω με το διχάλι, την τσουγκράνα και τον κασμά …

  15. Στην κτηνιατρική ΑΠΘ είχε τον τίτλο του γλυφτη με IQ κάτω του μετρίου. Ξεκίνησε από ιατρικός επισκέπτης και κατέληξε λόγω 👅 και καταγωγής σε πρόεδρο της PFIZER.
    Είναι γεγονός ότι ανέκαθεν το σύστημα προωθούσε τους ηλίθιους!!!

    1. …..oloi toyw idioi…υπουλοι ,εκβιαστες , γλυφτρωνια δηλητηριωδη.MAFIOZOI-lhstarxoi.

Comments are closed.