Δώσανε λεφτά χωρίς να “ελέγξουν”! Αποζημιώσεις και σε ανθρώπους που δεν επλήγησαν από τις πλημμύρες! Τι καταγγέλει πολίτης

Κοινοποίηση:
makeleio2

Για το υπουργείο Υποδομών έστειλε καταγγελία ο αναγνώστης μας, αναφορικά με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και την αναμονή των αγροτών που έχουν καταστραφεί για τις αποζημιώσεις τους.

Αναλυτικά: “καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο σας μιας και είστε οι μόνοι που βγάζετε αλήθειες στο φως. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μια καταγγελία μέσω της εφημερίδας σας για το Υπουργείο Υποδομών.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές της Θεσσαλίας Αλμυρός Βόλου, Καρδίτσα και Φάρσαλα είχαν πληγεί απο την καταστροφική πλημμύρα της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου. Άμεσα το Υπουργείο Υποδομών έστειλε κλιμάκια για τις αυτοψίες των κατοικιών και επιχειρήσεων που είχαν πληγεί. Ωστόσο, 10 σχεδόν μήνες τώρα δεν έχουν εξεταστεί όλες οι αιτήσεις και πο αποζημειώσεις έχουν παγώσει μιας και όπως λενε στο Υπουργείο δεν υπάρχουν άλλα χρήματα.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα γιατί δόθηκαν αποζημειώσεις ακόμη και σε αιτήσεις που ήταν ψευδείς. Κάνανε δηλαδή αίτηση αποζημείωσης κάποιοι (πάρα πολλοί) χωρίς να έχουν υποστεί κάποια ζημιά απο την πλημμύρα και η εντολή που είχε δοθει στο υπουργείο ήταν να δοθούν αποζημειώσεις σε όλες τις αιτήσεις και σε επόμενη φάση θα ελέγχονταν αν ήταν ψευδείς ή όχι.

Κατά το διάστημα αυτό άρχισαν να επανελέγχονται οι αιτήσεις και να ζητούνται από καποιους να επιστρέψουν τα ποσά που λάβανε με τις ψευδείς αιτήσεις τους ωστόσο η διαδικασία προχωρά αργά και οι πραγματικοί πληγέντες ακόμη περιμένουν….”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ‘ο,τι ακριβώς έγινε το 2007 με τις φωτιές στην Ηλεία. Ο μπουχεσας έκλεισε το μάτι στους
    γύφτους που τον ψήφισαν κι αυτοί έτρεξαν στις τράπεζες να εισπράξουν 5 χίλιαρα, είχαν δεν είχαν σπίτια. Τώρα, δήθεν, ψάχνουν να βρουν όσους τα εισέπραξαν αδίκως. Τρίχες, αυτά είναι εκλογικα επιδόματα στους γύφτους.

Comments are closed.