Δύσκολες ώρες για Σίσσυ Χρηστίδου: Ο χωρισμός με Θοδωρή Μαραντίνη και…

Κοινοποίηση:
xristidou-marantinis

Χώρισε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική σόουμπιζ με τους δυο τους να μοιράζονται συχνά στο διαδίκτυο στιγμιότυπα της καθημερινότητας και της οικογενειακής τους ευτυχίας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, το ζευγάρι έχει περάσει κρίσεις και μάλιστα έχει φτάσει ακόμα και στον χωρισμό.

«Όταν ήμουν έγκυος, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δηλαδή, χώρισα κι εγώ 2-3 φορές με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης με τις ορμόνες και θέλουν το χρόνο τους για να εξομαλυνθούν. Αφού φύγουν οι πρώτοι μήνες υπάρχει μία ισορροπία», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΝΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ.

  2. Είναι Συριζαιοι γι’αυτό χωρίζουν δεν πιστεύουν στο δόγμα “Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια”.

    1. Λαικάτζες μπουζουκόβιοι είναι, δηλαδή δεξιούληδες που μπροστά πατρίς-θρησκεία-οικογενεια και κάτω από το χαλί κρύβουν τις ανωμαλίες τους

      1. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ

Leave a Response