Δράμα: Έβαλε πετρέλαιο και κατάφερε να πάρει πίσω 3.000 ευρώ! Η απίθανη υπόθεση

Κοινοποίηση:
1

Στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης απάτης σε βάρος ενός 49χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στον νομό Δράμας κατάφεραν να φτάσουν αστυνομικοί…

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 51χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία.

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της 29ης Οκτωβρίου, ο 51χρονος χρησιμοποιώντας το πρόσχημα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 49χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο νομό Δράμας.
Κατά τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες, ο δράστης προφασίστηκε ότι κατέθεσε εκ παραδρομής πολύ μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από αυτό που απαιτούνταν για την αγορά του πετρελαίου, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στον 49χρονο, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, πλαστό τραπεζικό παραστατικό της υποτιθέμενης κατάθεσης χρημάτων.

Παράλληλα ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου να του επιστρέψει την υποτιθέμενη χρηματική διαφορά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, καταφέρνοντας τελικά να τον πείσει να καταθέσει 3.000 ευρώ, μέρος της υποτιθέμενης διαφοράς.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: