Δολοφονία στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων: “Τον σκότωσα γιατί μού έκανε… μάγια”! Απίστευτη ομολογία του 32χρονου

Κοινοποίηση:
peripoliko_astynimia_faros_APEMPE_10_03_2021-1536x864 (2)

Εμβρόντητοι άκουγαν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών τον 32 χρόνο δράστη της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, να τους λέει πως έφτασε στο έγκλημα σε βάρος του εργαζόμενου επειδή νόμιζε ότι του είχε κάνει μάγια.

Στην ομολογία του ο 32χρονος ξετύλιξε όλα όσα είχε στο μυαλό το για τα δήθεν μάγια:

«…Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο Δ και η Έ μας έκαναν μάγια για να μας καταστρέψουν. Μας έριχναν χώμα, λάδια και κλωστές στα αυτοκίνητα μας, στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και στην σκάλες. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα μάγια τους είχαν πλέον αποτέλεσμα ήταν περίπου τον Οκτώβριο που μας πέρασε -του 2020, δηλαδή. Τότε άρχισα να χάνω κιλά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια».

Οι καβγάδες τους με αφορμή τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία ήταν συχνοί. Και δεν δίστασε να περιγράψει στους αστυνομικούς τη στιγμή της δολοφονίας.

«… Εγώ πλησίασα κοντά, άνοιξα την πόρτα του οδηγού και το κόλλησα με το πιστόλι που σας είπα πριν. Τον πυροβόλησα τρεις φορές. Αμέσως μετά γύρισα στο αμάξι μου και έφυγα γρήγορα» ανέφερε.

Λίγο νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι αγόρασε το όπλο από το Μενίδι και ότι πήγε στη δολοφονία με το αυτοκίνητό του από το οποίο είχε αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας.

Ο δράστης αμέσως μετά έφυγε μαζί με τη μητέρα του για την Αλβανία, όπου κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα. Όμως, οι Αρχές εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν παράνομα στην Αλβανία και αφού συνελήφθησαν, απελάθηκαν στην Ελλάδα.

Η σύλληψη του ήταν μετά θέμα χρόνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σαμαρα εγκληματια. Μας κατεστρεψες με τ Αλβανια (οχι ολους) Στο Μενιδι υπαρχουν πολλοι παραβατικοι.

  2. Να τέτοια άτομα πάνε Και ψηφίζουμε σαν τον δολοφόνο οπότε για αυτό η χώρα έχει φτάσει σε αυτή την κατάντια ζωή σε λόγου μας

  3. Δεν είναι δυνατόν να χάνονται έτσι άδικα συνάνθρωποί μας.

  4. χαχαχαχαχαχα τι άλλη μακακιια θα ακουσουμε ?????????????????

Comments are closed.