Δολοφονία στους Αγ.Αναργύρους: Σε αναρρωτική άδεια ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου

Κοινοποίηση:
28χρονηη

Οι έγγραφες εξηγήσεις των πέντε από τους έξι αστυνομικούς που ελέγχονται στη υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγ.Αναργύρων, βρίσκονται σε ΕΔΕ, σχετικά με τα όσα δεν έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος αλλά και ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που είπε στην 28χρονη ότι «τα περιπολικά δεν είναι ταξί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κάθε ένας από τους αστυνομικούς περιγράφει όσα έγιναν στο αστυνομικό τμήμα με παρόμοιο τρόπο όπως τα έχουν περιγράψει και στη δικογραφία που είχε γίνει για τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλα αφήνοντας όμως ο καθένας ερωτήματα και αιχμές για τους υπόλοιπους.

Οι ερωτήσεις σχετίζονται με τον τρόπο που λειτούργησαν οι αστυνομικοί, ο καθένας προσπαθεί να δείξει ότι δεν έκανε λάθη και να τα ρίξει σε άλλον.

Τα επόμενα 24ωρα θα παραδοθεί και στον έκτο αστυνομικό η κλήση για έγγραφη κατάθεση καθώς βρίσκεται εκτός Αθηνών και αμέσως μετά θα πρέπει να συνταχθεί το πόρισμα με τον καταλογισμό των ευθυνών. Όπως υπολογίζεται αυτό μπορεί να γίνει στις επόμενες 10 με 15 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου έχει αναρρωτική άδεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: