Δολοφονία στην Κω: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα

Κοινοποίηση:
ανασταζια

Μια φρικιαστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Τούνελ».

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας, ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

«Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα», είπε.

«Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό», συμπλήρωσε.

Ο κ. Κατσιαμάκας τόνισε πως η πράξη αυτή δείχνει την αγριότητα του εγκλήματος, ενώ για τον δράστη υποδηλώνει πως δεν διακατεχόταν από κανένα συναίσθημα απέναντι στη νεκρή κοπέλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είναι από τις πιο ειδεχθείς περιπτώσεις δολοφόνων.
    Στην Πολωνία, άμεσα παράδοση, το δικαιούται η χώρα.

  2. Οι εκλεκτοί του ΚΟΥΛΉ και οι επενδυτές της Τασίας. Αυτούς θα ψηφίσετε αύριο Ελληνες!!! Και μετά θα αρχίσετε να μυξοκλαιτε για την κατάσταση. Καλά σας κάνουν, για μια θεσούλα στο δημόσιο πουλάτε και την μάνα σας. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΆΔΑ!!!

  3. Η Ελλάδα είναι γεμάτη λάθρο και tefal εδώ και δεκαετίες, ας είναι καλά οι κορεκτιλες, οι φασιστεροι, οι εργοδότες τους και οι woke, είναι πια πάρα πολύ αργά για αυτό ξεχάστε την Ελλάδα του ‘70 και σκεφτείτε το πολυπολιτισμικό μέλλον είτε μας αρέσει η όχι -αν πας Ομόνοια η Μοναστηράκι θα δεις ότι είναι η σημερινή πραγματικότητα και όχι μόνο εκεί αλλά και σε όλη την επικράτεια- που μας περιμένει . Η κατάσταση είναι τραγική, αυτά

Comments are closed.