Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Η 48χρονη είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγός της στην Αστυνομία

Κοινοποίηση:
nektaria2

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για όσα προηγήθηκαν της νέας γυναικοκτονίας που έγινε στην Ιεράπετρα, καθώς, μετά την παράδοση του 54χρονου δράστη, αποκαλύφθηκε ότι είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί φέρονται να μην έκαναν ούτε καν σύσταση στον εν διαστάσει σύζυγό της, παρ’ όλο που ήταν γνωστό ότι στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και στον κύκλο του διαμήνυε πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει την 48χρονη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του!

Σήμερα, δυστυχώς, έκανε πράξη τις απειλές του, όταν την βρήκε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου διέμενε προσωρινά και επρόκειτο να εργαστεί.

Την αντίδρασή της στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, η 48χρονη γυναίκα την κατέγραφε και στις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και υπουργείο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του πολίτη…
    φανταστείτε και να μην είχαμε…

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!😡😡

Comments are closed.