Δολοφονία στα Πατήσια – Όσα είπε στους αστυνομικούς ο αδελφοκτόνος: «Με χτυπούσε και τον σκότωσα»

Κοινοποίηση:
αστυνομια

«Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ένας 59χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων και ομολόγησε ότι σκότωσε 69χρονο συγγενή του. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι του στα Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρους πως τα αίτια μάλλον ήταν οικονομικά, καθώς το θύμα έπαιρνε συνεχώς χρήματα από τον δράστη με πρόσχημα τις ανάγκες του σπιτιού, τα όποια όμως σκορπούσε στον τζόγο.
«Τον φρόντιζα εγώ γιατί έχω μαγαζί δίπλα. Του έφερνα φαγητό καφέ, γάλα. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν είχε οικονομικά προβλήματα, είχε βγει στη σύνταξη. Πιστεύω πως έκανε κακό γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έπαιρνε τα φάρμακα του σωστά, στις ώρες του και ούτε καθημερινά. Πήγαινε τακτικά στον γιατρό. Όλοι τον πρόσεχαν ήταν φιλότιμος Τον τελευταίο καιρό ήταν επιθετικός. Ειδικά με τον αδερφό του», ανέφερε γείτονας για τον 59χρονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: