Δολοφονία Παλαιό Φάληρο: Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα που σφαγιάστηκε στον δρόμο

Κοινοποίηση:
eglima_ar (1)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδερφού της 53χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Έξω από το σπίτι της βρέθηκε η άτυχη δασκάλα μαχαιρωμένη. Δέχτηκε πισώπλατο χτύπημα. Άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα στο Τζάνειο.

Σοκαρισμένη η γειτονιά στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο από την άγρια δολοφονία 53χρονης γυναίκας. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο στο δρόμο, πολύ κοντά στο σπίτι της και ως δράστης του φονικού φέρεται ο αδερφός της, με τον οποίο, όπως ανέφεραν από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, είχε έντονο καυγά λίγο πριν δεχτεί τη μαχαιριά στην πλάτη. Φίλη του θύματος αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε η 53χρονη, με τις συνεχείς απειλές και τα επεισόδια με τον αδερφό της που την οδήγησαν στο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Η 53χρονη γυναίκα, δασκάλα σε δημοτικό σχολείο του Πειραιά, είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο πριν από 10 χρόνια, απ’ όταν έφυγε από σπίτι στην Καλλιθέα όπου έμενε μαζί με τον αδερφό της. Τα επεισόδια ανάμεσα στα δυο αδέρφια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν συχνά. Είχαν συχνούς καυγάδες και ο αδερφός του θύματος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πρόσφατα της είχε σκάσει τα λάστιχα και είχε πάει στο σπίτι της, απειλώντας την.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο δράστης.

Δείτε επίσης: «ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΤΩ»: ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΗ – ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ως νοσηλεύτρια ψυχικής υγείας και διαβάζοντας τα άρθρα για την τραγική είδηση, έχω να πω ότι ο αδελφός της έπασχε από σχιζοφρένεια, όπως λένε άλλωστε και οι γείτονες. Για αυτό είχε φαντασιώσεις, άκουγε φωνές και ήταν επιθετικός χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Η αδελφή του προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρείο, αλλά μια οικογενειακή φίλη (ψυχολόγος) της άλλαξε την γνώμη και δεν το έκανε για να μην τον εξαγριώσει περισσότερο. Ωραίες συμβουλές της έδωσε. Οπότε ορίστε τα αποτελέσματα! Οι σχιζοφρενείς ασθενείς συχνά πετάνε τα χάπια τους και χειροτερεύουν. Χωρίς τα χάπια, ακούνε πάλι φωνές και φτιάχνουν παράξενα σενάρια με το μυαλό τους. Άρα η μόνη λύση είναι η συχνή ενέσιμη χορήγηση του αντιψυχωσικού φαρμάκου. Υπάρχουν ενέσεις που γίνονται μια φορά το μήνα πλέον και τους θεραπεύουν, δηλαδή τους κρατάνε σε συντήρηση στην ουσία, αφού η σχιζοφρένεια δεν θεραπεύεται ποτέ πλήρως. Τα σημερινά ψυχιατρικά φάρμακα, είτε σε χάπια είτε σε ένεση είναι εξαιρετικά και έχουν εξελιχθεί. Πλέον οι ασθενείς που θα λάβουν το φάρμακο δεν είναι σαν ζόμπι, αλλά ζούνε και μιλάνε φυσιολογικά! Ούτε που υποψιάζεται κανείς ότι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή αν τους δει έξω. Επίσης έχει καταργηθεί το στίγμα και η ταμπέλα του τρελού, δεν είναι επιστημονικός όρος αυτός. Οπότε οι ψυχικά ασθενείς δεν είναι τρελοί, απλά πάσχουν από σχιζοφρένεια.

Comments are closed.