Δολοφονία Κουμανταρέα: Ένοχοι και στο Εφετείο οι δύο κατηγορούμενοι

Κοινοποίηση:
κουμανταρέας

Αυλαία πέφτει σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο έκρινε ενόχους τους δύο κατηγορούμενους όπως και πρωτόδικα, με τον εισαγγελέα να ζητούν να απορριφθούν τα ελαφρυντικά.

Ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη. Οι δυο κατηγορούμενοι  ρουμανικής καταγωγής σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη.

Επιπλέον, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έχει επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στο καθένα από τους κατηγορούμενους για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑΚΙΑ ; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ! ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ! ΦΟΒΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014! ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ; Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ!!ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ! ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 6. ΗΤΑΝ ΣΦΡΙΓΗΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

Comments are closed.