Δολοφονία Καρολάιν: Η αντίδραση του 33χρονου πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Κοινοποίηση:
glyka-nera-pilotos

Στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, βαπτίστηκε η μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή (17/10) στο ξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης γυναίκας και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Παρόντες στο μυστήριο ήταν και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου που διατηρούν άριστη σχέση με τους γονείς της Καρολάιν.

Ο 33χρονος πιλότος άκουσε για τη βάφτιση της κόρης του μέσα από τη φυλακή. Όπως είπε, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, ήταν ευχαριστημένος για την εξέλιξη:

«Είναι ευχαριστημένος, γιατί επί της ουσίας έχουν έρθει οι γονείς κοντά προς το καλύτερο του παιδιού. Δυστυχώς, όσο χαρμόσυνο είναι το γεγονός, τόσο θλίψη προκαλεί και στον ίδιο, για τον απλούστατο λόγο ότι πέρα από την ομολογημένη πράξη ότι έχει καταστρέψει τα πάντα, ακόμα φυσικά και το ίδιο το παιδί. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλιστεί το ίδιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response