Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ – Συγκλονίζει η αδερφή του: «Ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
efc0a9017a897de145038b381479704e

Συγγενείς και φίλοι, λένε σήμερα 11 Απριλίου στις 15:00 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τον σπίτι του στον Άλιμο.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Κανένας δε μπορεί να πιστέψει ότι ο χαμηλών τόνων δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της αδερφής του

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;

Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΙΓΝΑΔΙΑΔΑ ΠΕΡΑΣΑΜΑΙ ΣΤΙΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ….ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΟΙΜΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ……

Leave a Response