Δολοφονία Άλκη: ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΦΑΤΣΕΣ! Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 12 ατόμων που τον δολοφόνησαν

Κοινοποίηση:
ΑΛΚΗΣ

Τις φωτογραφίες, αλλά και τα ονόματα και των 12 ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τους:

1) ( επ ) GEGA ( ον ) ALEKSANDRO του ARTAN, γεν . 2002 στην Αλβανία ,

2) ΚΑΜΠΟ ή KAMBO Γκεράλντι ή GERALDI του Δημητερ ή DHIMITER , γεν. 1999 στην Αλβανία,

3) ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο – Ηλία του Ευάγγελου, γεν. 1997 στην Αττική,

4) ΚΟΥΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Παρασκευά, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

5) (επ) DEMIRAZI (ον) ROXHERS του SOTIRAQ , γεν. 2002 στην Αλβανία,

6) ΒΑΡΒΕΡΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

7) ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο του Παύλου, γεν. 2000 στην Πτολεμαΐδα,

8) ΜΠΙΣΚΟ-ΤΟΚΜΑΚΙΔΗ Κωνσταντίνο του Κων/νου, γεν. 2000 στην Θεσσαλονίκη

 

9) ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ Στέργιο του Ευάγγελου, γεν. 1999 στις Σέρρες,

 

10) ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Νικόλαο του Βαλέριου, γεν. 2002 στην Θεσσαλονίκη,

11) (επ.) ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ (όν.) Οδυσσέα του Ιορδάνη, γεν. 2001 στην Θεσσαλονίκη,

12) (επ.) CARCIU (όν.) AFKSENDOS του ARTUR, γεν. 1999 στην Θεσσαλονίκη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 23-04-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν».

Παράλληλα, αναφέρουν πως «στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δώδεκα (12) ατόμων , οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου ημεδαπού στην περιοχή Χαριλάου την 01-02-2022 (σχετικά τα από 01-02-2022, 02-02-2022, 06-02-2022, 06-02-2022, 06-02-2022, 08-02-2022, 14-02-2022 δελτία τύπου που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388340 και 2310-388332 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 23-04-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

 1. Το τραγικο ειναι οτι σαν αυτη την αχρηστη 12δα, υπαρχουν πολλοι εκει εξω, που ειτε δεν εχουν στον ηλιο μοιρα η ειναι δυστυχισμενοι με την ζωη τους και αρα προθυμοι για οτιδηποτε παραβατικο.
  Και τελος….ειναι μουτρα αυτα ρε σεις?
  Ολοι κακομουτσουνοι!
  Αχρηστα κορμια

 2. Κλασικες χρισαβγιτικες φατσες. Ακομα δεν ξεβρωμισε η χωρα.

  1. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . Η ΧΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ!

 3. Όλοι είναι αλλοδαποί με παραλλαγμένα επώνυμα.
  …οι περισσότεροι κρυφογελανε μπροστά στην κάμερα
  Α ρε Βλαδίμηρε Έλα και από δω καμιά βόλτα!
  Είμαστε έτοιμοι!

 4. Εγώ πάλι γιατί βλέπω δυο λέκτορες της μοριακής βιολογίας, έναν επίκουρο καθηγητή της πυρηνικής ιατρικής, δυο υποψήφιους διδάκτορες της αναλυτικής χημείας, τέσσερεις ομότιμους καθηγητές κβαντικής μηχανικής, έναν εξωτερικό συνεργάτη της nasa σε θέματα διαστημικών ταξιδιών, ενώ όλοι τους είναι επίτιμα μέλη της νορβηγικής Ολυμπιακής ομάδας curling ? Μη λέτε υπηκοότητες, διότι οι ημιπιτσιρικάδες θα μας πουν «εθνίκια» και οι κεερφάδες θα μας βαφτίσουν «ρατσιστές».Παλιότερα, κάποιοι από αυτούς θα είχαν «αυτοκτονήσει» πέφτοντας από τον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, κάποιοι θα είχαν μείνει ισόβια ανάπηροι , «γλιστρώντας» από το σκαλοστάσιο της φυλακής και κάποιοι θα είχαν «βρεθεί» κρεμασμένοι στο κελί τους ……

 5. Κάποιοι μάλιστα απ`αυτούς,γελούν μπροστα στην κάμερα.Αν ήταν άλλο πολιτικό καθεστώς και νόμοι,τα μουτράκια τους θα ήταν αλλαγμένα απο τους μπάτσους και τις κλωτσιές.Τώρα όμως γελάνε.

 6. Είναι δυνατόν ο 10ος να είναι 23 ετών και να μοιάζει με 45; Είναι τα στοιχεία σωστά;

 7. Όλοι είναι δηλαδή Αλβανοί και ελληνοποιημένοι μογγολοκαυκασιανοί της πρώην ΕΣΣΔ. Η Ελλάδα έχει γεμίσει με τέτοιους τουρκόσπορους και θα πάνε αυτοί να πολεμήσουν για την Ελλάδα εάν μας επιτεθούν οι Μόγγολοι τούρκοι. Μάλλον δε θα χρειαστεί ο Ερντογάν να στείλει ούτε έναν τούρκο στρατιώτη, τους έχει στείλει ήδη στην Ελλάδα και τους έχουμε κάνει και Έλληνες. Θα μας φάνε εκ των έσω….

 8. ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚ@ΤΑ όπως πάντα.
  Εύχομαι ο ΠΟΥΤΙΝ να ξεκίνησε αυτό που όλοι οι πραγματικοί Έλληνες περιμέναμε δεκαετίες.
  ¨Ολα εδώ πληρώνονται. No MERCY και κανένας αιχμάλωτος βέβαια.

  1. ετσι ειστε κι εσεις οι νεοναζι, ομοιαζετε και στη συμπεριφορα

   1. θα στον κανω τον κωλο, σουρωτηρι απ τα εμβολια κακομοιρη μου…

 9. Να σαπιστε στη φυλακη. Απορω το πανω που βαλαν και ελεγε “κρατηστε γερα αδερφια” το λεγατε στους αλβανους που σκοτωσε Ελληνα; Μακεδονομαχοι και εκπροσωποι των αλησμονητων πατριδων. Ντροπη σας.

 10. ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ. Βλέπουμε και αλβανούς που με τις ευλογίες της ΝΔ του 1990 γεννήθηκαν στην Ελλαδα. Ίδιοι φονιάδες με τους προγόνους τους.

 11. ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΕΠΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

 12. Ο πρωτος εκανε τον Uruk-hai και ο δευτερος τον Smeagol στο Lord of the Rings.

 13. Ο Αθηναίος δεν είναι μέσα ? Ξέρετε αυτός που η μάνα του είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!

 14. Ας ψηφιστει η θανατικη ποινη να δεις πως κοβονται ολα μαχαιρι .Τωρα ξερουν οτι ειναι μηδενικα οποτε αν μπουν στη φυλακη κανουν και γνωριμιες.Σε 5 χρονια ειναι εξω να συνεχισουν το θεαρεστο εργο τους.

 15. ολοι τουρκαλμπάν και αναρχοκομουνιστες!
  κανενας ελληνας

 16. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ, ΕΝΑΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΡΟΜΑ….ΜΟΝΟ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΑ ΣΤΟΥΣ 12….Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ “ΟΠΑΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ”….ΟΙ 6 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.

  1. Μπουκωμένη ακούγεσαι; Για βήξε λίγο γιατί στο λάρυγγα κάτι εχεις

Comments are closed.