Διπλή έφοδος αστυνομικών στον Μυλοπόταμο – Δύο φυτείες κάνναβης με 20 και 27 δενδρύλλια

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μια σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Ένα άτομο συνελήφθη για φυτεία 20 δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, αναζητούνται οι χασισοκαλλιεργητές για έτερη καλλιέργεια 27 δενδρυλλίων στο Δήμο Ανωγείων.

Στην πρώτη περίπτωση, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σήμερα πρωινές ώρες οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη Αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 20 δενδρύλλια κάνναβης όπου καλλιεργούνταν επιμελώς ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η φυτεία κάνναβης αρδευόταν από λάστιχο ποτίσματος, το οποίο τροφοδοτούνταν με νερό από λειτουργικό ποιμνιοστάσιο στο οποίο εντοπίστηκε ο Έλληνας και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

φυτεία κάνναβη Ρέθυμνο

 Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης μς 27 δενδρύλλια, σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων. Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν και πάλι στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σήμερα πρωινές ώρες οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη Αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων από τις ανωτέρω Υπηρεσίες.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στην οποία καλλιεργούντο επιμελώς 27 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρο στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. 20 δενδρυλλια? Εχει πηξει στα σκληρα ναρκωτικα η χωρα (και με μπατσους εμπλεκομενους στη διακινηση των σκληρων ναρκωτικων) και εσεις στην ΕΛΑΣ ακομη την φαρμακευτικη κανναβη κυνηγατε; Μαλλον προστατευετε αλλους μαφιοζουν που πουλανε, τετοια μ@νοπανακια ειστε

  2. Τελικα οι κρητηκατσι δεν βαζουν μυαλο

  3. ΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΚΟΥ 20 ΔΕΝΔΡΙΛΙΑ!!!! ΚΑΡΦΩΤΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΖΗΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!!!

Comments are closed.