Διοίκηση εργοστασίου που κάηκε στην Κηφισιά: «Η παραγωγική δραστηριότητα θα επανέλθει σύντομα στο 100%»

Κοινοποίηση:
kifisia-ergostasio

Η διοίκηση του εργοστασίου PAL στην Κάτω Κηφισιά όπου ξέσπασε πυρκαγιά το μεσημέρι της Πέμπτης (12.6.24), μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, διαβεβαιώνει πως η παραγωγική της δραστηριότητα θα επανέλθει σύντομα στο 100%.

Στην ανακοίνωση, η διοίκηση της Παλαμήδης ΑΕ-PAL του κ. Βασίλη Παλαμήδη αφενός ευχαριστεί για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που έλαβε μετά την χθεσινή πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς τη βασική της αποθήκη και αφετέρου διαβεβαιώνει ότι η παραγωγική της δραστηριότητα θα επανέλθει σύντομα στο 100%.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στις 12 Ιουνίου 2024 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις μας στο Βιομηχανικό Πάρκο Κάτω Κηφισιάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση και να ενημερώσουμε για τα εξής:

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλο το προσωπικό είναι καλά στην υγεία του.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο και αμέσως εκκενώθηκε το συγκεκριμένο κτίριο.

Το κτίριο ήταν κατασκευασμένο από πυράντοχα υλικά που έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο, να περιοριστεί η πυρκαγιά και να μην επεκταθεί σε γειτνιάζοντες χώρους παραγωγής καθώς και όμορες επιχειρήσεις.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους τους πιλότους των ελικοπτέρων αλλά και την Ελληνική αστυνομία, τη Πολιτική Προστασία και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας που έσπευσε στις εγκαταστάσεις μας ακόμη και από ρεπό και προγραμματισμένη άδεια, για να συνδράμει στην κατάσβεση.

Ευχαριστούμε επίσης, τον Δήμο Κηφισιάς για την αμέριστη συμπαράσταση και άμεση κινητοποίηση.

Ευχαριστούμε τον Δεδδηε για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Η παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου δεν έχει ανασταλεί και άμεσα θα προσεγγίσουμε το 100% των δυνατοτήτων της.

Έχουμε από την πρώτη στιγμή τη στήριξη των ασφαλιστικών εταιριών Generali, Groupama, Εθνική ασφαλιστική, Ergo, με τη βοήθεια των οποίων άμεσα θα αποκαταστήσουμε την πλήρη λειτουργία μας, ώστε να επανέλθουμε στην προ της ζημίας κατάσταση.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους προμηθευτές μας που από την πρώτη στιγμή έχουν βρεθεί στο πλευρό της επιχείρησης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από θέμα συστήματος πυρόσβεσης, αν υπήρχε και δούλεψε, δεν μας είπατε τίποτα.. μόνο ο κοσμάκης να πληρώσει για καθαρισμό οικοπέδων!!!

Comments are closed.