Δικηγόρος Π.Φιλιππίδη: «Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση»

Κοινοποίηση:
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε σήμερα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεσή του.

Όπως αποκάλυψε η Κική Πακιρτζίδου, έχει στην κατοχή της αποδεικτικά στοιχεία που θα δώσουν άλλη τροπή στο θέμα.

«Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη.

Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η πρώτη καταγγέλλουσα οδήγησε αυτόν τον άνθρωπο στη φυλακή με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει.

Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες», είπε αρχικά η Κική Πακιρτζίδου.

Η Κική Πακιρτζίδου είπε στη συνέχεια: «Για τις υποθέσεις που έρχονται υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και για τις καταγγέλλουσες και για τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει και θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση.

Επιβεβαιώνουν πως αυτά που λένε οι καταγγέλλουσες και οι μάρτυρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν εξιστορήσει στις δικαστικές αρχές. Ο κόσμος νομίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν η κ. Παπαχαραλάμπους , η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Αλλά δεν είναι αυτές. Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι η γυναίκα για την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: