Διεστραμμένος άνδρας πήγε 12χρονη στο νοσοκομείο για να… γεννήσει και συνελήφθη για βιασμό

Κοινοποίηση:
ΞΞΞ

Ο 24χρονος ανέβαζε κοινές φωτογραφίες τους στο Facebook, δηλώνοντας ανοιχτά ότι βρίσκεται σε “σχέση” με το ανήλικο κορίτσι.
Χειροπέδες σε έναν 24χρονο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αφού πήγε στο νοσοκομείο τη 12χρονη «φίλη» του για να γεννήσει το μωρό τους, πέρασαν οι αστυνομικοί στην Οκλαχόμα.
Οι αστυνομικοί του τμήματος της Τάλσα κλήθηκαν στις 14 Ιουλίου από το Ιατρικό Κέντρο «Hilcrest», όταν σε αυτό έφτασε ένα 12χρονο κορίτσι για να γεννήσει.

Συνοδευόταν από τον κατά 12 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερό της Juan Miranda-Jara, ο οποίος υποστήριξε πως ήταν σε σχέση με το άτυχο κορίτσι από τον Οκτώβριο του 2020 και κυοφορούσε τον καρπό του έρωτά τους.

Δήλωσε μάλιστα περήφανος που θα γινόταν μπαμπάς, εκφράζοντας την απορία του γιατί κλήθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο.

«Συμπεριφέρονταν όπως κάθε άλλο ζευγάρι και ήταν ενθουσιασμένοι που θα αποκτούσαν το πρώτο τους παιδί», δήλωσε στο Fox 23 ο αστυνομικός Danny Bean, σημειώνοντας ότι τόσο το κορίτσι όσο και ο 24χρονος «δεν έβλεπαν κάτι λάθος» σε όλο αυτό.
Σημειώνεται ότι το όριο ηλικίας για συγκατάθεση σε σεξουαλική πράξη στην Οκλαχόμα είναι τα 16 έτη.
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 12χρονη έφερε τελικά στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πήρε εξιτήριο, επιστρέφοντας σπίτι της.
Όχι όμως και ο Miranda-Jara, ο οποίος δεν είχε διστάσει να ανεβάσει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από το μαιευτήριο.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη για βιασμό πρώτου βαθμού, ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές, ενδέχεται να αντιμετωπίσει επιπλέον κατηγορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη της ανήλικης.
Δεν έχει γίνει πάντως γνωστό πώς ο 24χρονος ήρθε σε επαφή με το ανήλικο κορίτσι, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, αλλά και πώς κατάφερε να «κρύψει» η 12χρονη την εγκυμοσύνη της από τις Αρχές.
Δημοσιεύσεις πάντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «μαρτυρούν» ότι ορισμένοι από τους συγγενείς του Miranda-Jara όχι μόνο γνώριζαν για την ανάρμοστη «σχέση» του με την ανήλικη, αλλά την ενέκριναν κιόλας.

Στη σελίδα του επίσης στο Facebook, η οποία έχει πλέον διαγραφεί, ο άνδρας με τις διαστρεμμένες σεξουαλικές ορέξεις, δήλωνε ανοιχτά ότι ήταν σε σχέση με το ανήλικο κορίτσι, ανεβάζοντας κοινές φωτογραφίες τους.

Ο Miranda-Jara κρατείται με εγγύηση 50.000 δολαρίων, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή στις 26 Αυγούστου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: