Διαμαρτυρία μόνιμου κατοίκου του κέντρου της Αθήνας

Κοινοποίηση:
μακελειο

«Για άλλη μια φορά σας μεταφέρω το δράμα που ζούμε οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας
Οι έμποροι, οι επιχειρηματίες, που δεν λυγίζουμε μπροστά στα παιχνίδια που παίζονται έτσι ώστε να μας αναγκάσουν όλους (και τους ελάχιστους εναπομείναντες) να φύγουμε από τα σπίτια μας.

Παρασκευή απόγευμα οδός Μάρνη 56 (απέναντι ακριβώς από το κτίριο του ΟΣΕ) έξω ακριβώς από την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένω από όταν γεννήθηκα, τρελαμένος τοξικοεξαρτώμενος την ώρα που τον προσπερνάω χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα ή να τον προκαλέσω. Σε στιγμή που είμαι ανυποψίαστος και χαλαρός. Μου έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και με έριξε κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσω και στον γοφό μου και από το τράνταγμα να μην μπορώ ακόμα να περπατήσω.

Η Μάρνη, η Σατωμβριάνδου, η Καρόλου, η Ιερόθεου, η Νικηφόρου έχει γίνει 24ωρη κατασκήνωση για τοξικομανείς.
Όλοι οι προβληματικοί, οι άρρωστοι ψυχικά οι παράνομοι χυμά στους παραπάνω δρόμους μας βάζουν σε μια διαδικασία να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε να μπούμε να βγούμε από τις κατοικίες που μένουμε.
Ο μισός ποινικός κώδικας κατάφορα στους δρόμους που ανέφερα δεν έχει ισχύ. Μια που απροκάλυπτα οι τοξικομανείς μέρα και νύχτα κάνουν χρήση . Παντού καμινέτα, ενέσεις, χάπια, κορμιά στους δρόμους. Κάτουρα, βρώμα και δυσωδία. Και εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την κατάσταση. Ντρεπόμαστε να λέμε που μένουμε.

μακελειο

Όλοι οι δρόμοι αυτοί από τα σκουπίδια και την βρώμα που δημιουργούν έχουν μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για όλους εμάς και κανένας υπεύθυνος δεν τους παίρνει από εδώ 3/5 χρόνια σχεδόν τώρα.
Για τελευταίο αφήνω το καλύτερο πως γίνεται στο αμαρτωλό κτίριο του ΟΣΕ. Να έχουν στήσει φαβέλες να είναι η έδρα τους αφού εκεί βρίσκουν καταφύγιο καθημερινά.
Η Ιερόθεου και η Νικηφόρου, πλάτη και πλάγια του κτιρίου του ΟΣΕ έχει καταληφθεί από δαύτους. Και προκλητικά πολλές φορές μας λένε.

μακελειο

Εσείς θα φύγετε, εμείς θα μείνουμε. Άραγε ποιος τους δασκαλεύει να λένε αυτές τις ατάκες;
Και βέβαια φόβος για τον νόμο από μέρους τους μηδενικός.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας και στα προάστια τα τελευταία χρόνια είναι τραγικό, εκτός από λάθρο και γύφτους παντού άστεγοι και τοξικομανείς που αυξάνονται και πληθαίνουν με ταχύτητα φωτός, που πολλοί από αυτούς είναι επιθετικοί, μου έχει συμβεί μέσα στο ηλεκτρικό πρεζάκι χωρίς να τον ενοχλεί κανείς να βρίζει τον κόσμο να φτύνει και να κάνει επίθεση, άλλο γυφτοπρεζάκι στον Πειραιά να ζητάει χρήματα και επειδή δεν δίνεις να λέει να σας σφάξουν οι Τούρκοι, Αιόλου Μοναστηράκι και τριγύρω γεμάτο τριτοκοσμικούς μες στη βρώμα που ζητιανεύουν και από δίπλα οι τουρίστες κάθονται και τρώνε, τέτοιες εικόνες και καταστάσεις δεν υπήρχαν ποτέ σε αυτό το βαθμό και το χειρότερο είναι ότι το άφησαν να γίνει έτσι γιατί το ήθελαν, υπεύθυνοι όλα τα καθάρματα που κυβερνούν τον τόπο μας

  2. Αυτό κάνουν, πηγαίνουν σε περιοχές που θέλουν να τις εκμηδενίσουν, πετάνε όλους τους λάθρο και τους ναρκωμανείς και μετά αναγκάζουν τον κόσμο να πουλήσει τα διαμερίσματα τους για ποσά ξεφτίλα ώστε κάποια στιγμή μετά από 10-15 χρόνια να τα ανακαινίσουν για να τα νοικιάζουν 1000€ τον μήνα και να στείλουν τους λαθρο-ναρκο σε άλλη περιοχή-στόχο. Αυτό είναι που λέει ο Schwab ότι δεν θα έχουμε τίποτα (θα μας έχουν πάρει τα σπίτια εταιρείες που ανήκουν στις 2-3 ισχυρές οικογένειες του κόσμου) και θα είμαστε “ευτυχισμένοι”…

  3. μόνον με την παρουσία τις αστυνομίας λύνεται το πρόβλημα και με δυνατό φωτισμό στους δρόμους και κάμερες έτσι ώστε να μην υπάρχουν κρυφά σημεία για να γίνονται αγοροπωλησίες η μαζεύεστε από την γειτονιά και παίρνετε τον νομο στα χερια σας

  4. Να φτιάξουν έναν χώρο να πηγαίνουν όλοι οι ναρκωμανείς να παίρνουν τη δόση τους…Γίνεται στο εξωτερικό…Εδώ τα έχουμε πλακάκια με τους πρεζέμπορες κράτος κ ΕΛΑΣ και γιαυτό υπάρχει αυτό το χάλι…Όσο για εσένα δημότη Αθηνών να προσέχεις τι ψηφίζεις…Η Αθήνα βρ ωμάει και ζέχνει και φοβάσαι να περπατήσεις και μέρα…

  5. Ξεφορτωθείτε τους Κηφισιά Εκάλη και όπου αλλού μένουν τα κοπρόσκυλα που έχουν έναν στρατό από Φιλιππινέζες 24 ώρες έξω από τα σπίτια τους.

  6. Πάρε μερικούς κ άφησε τους στην πλατεία Καρπενησίου μπας κ ξυπνήσει ο δήμαρχος σας

  7. Είναι η νέα πραγματικότητα. Δείτε τι συμβαίνει στο Σαν Φρανσίσκο. Ονομάζεται δυτική φιλελεύθερη δημοκρατία με ανθρώπινα δικαιώματα και ελεύθερες αγορές. Ονομάζεται επίσης η σωστή πλευρά της ιστορίας.

  8. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΥΠΕ , ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ,,,ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ,,,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,,,ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,,,ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ

  9. και τι παραπονιεσαι εσυ τι εκανες για μια καθαρη κοινωνια ο καθε ενας απο εμας εχει ευθυνη για αυτους τους ανθρωπους οπου πεθαινουν στο δρομο…και εξαλλου δε θα γίνουμε πειραματοζωα ολων εσας οπου αντι να ζητατε απο το κρατος να περιορίζεται το εγκλημα διημιουργειτε και ζητημα κακως διοτι εχει ειδη ψαχτεί το ολο ζητημα….ολοι οσοι κοντραριζονται με το συστημα πεφτουν ανεκφραστα στα χερια ολων οπου σπρωχνουν τετοιου ειδους ουσιες…..και κατι αλλο διαβαστε για ολες αυτες τις ουσιες τι αντιδρασεις φερουν ….

  10. Όποιος έχει πέσει θύμα εγκληματικότητας σε καταλαβαίνει, ειδικά αν περιέχει στοιχείο βίας (ξυλοδαρμός, βιασμός, φονική απόπειρα) και ειδικά αν πάθεις κάτι από αυτό (χάσεις μόνιμα το μάτι σου η μείνεις παράλυτος). Το πρόβλημα όμως δεν είναι τώρα αλλά από τη δεκαετία του 80 που όλα άρχισαν στην κοινωνία να σαπίζουν.

  11. ……ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ(ΑΦΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ)……… ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ:
    ……ΦΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 20 ΑΡΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΤΟΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΑ , ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΑ …..ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ.!!!!…..
    ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΙΤΟΝΙ !!!!………ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΖΟΦΣΤΑΛ !!!!…..
    ,,,,,,,,ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ……ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΚΙΝΑΡΙΑ ΓΡΑΨΕ ΜΕ !!!………..

    1. σωστα τα λες αλλα πρωτα π[ρεπει να παει στον βλαχοδημαρχο και να τα πει οχι μονο μια ζωη να σκαβει τους δρομους χωρις να γινεται τιποτα και να γραφουν οι δικοι του τα αυτοκινητα που σταματανε για λιγο απο την αλλη δεν σας αρεσε να ψηφιζατε τον κασιδιαρη θελατε αυτο το βλαχαδερο φατε το στη μαπα τωρα και μουγκα στην στρουγκα

Comments are closed.