Διαμαντής Καραναστάσης: Υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη στην ταινία «Υπάρχω» – Με βύσμα την Κωνσταντοπούλου πήρε τον ρόλο – Αναξιοκρατία και εκεί

Κοινοποίηση:
konstantopoyloy

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής -βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας με τίτλο «Υπάρχω», υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.α.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο του για τον ρόλο του ως Μανώλης Χιώτης στην ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και για την ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης δήλωσε χαρούμενος για αυτόν τον ρόλο λέγοντας: «Πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη μουσική ιστορία της χώρας».

Στη συνέχεια ο Διαμαντής Καραναστάσης παραδέχτηκε ότι δεν είναι στα ακούσματά του ο Καζαντζίδης γιατί είναι πιο ροκ αν και όπως είπε «ο Καζαντζίδης ήταν το ροκ της εποχής του».

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο Μάστορα, τον πρωταγωνιστή της ταινίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: