Διαβολική σύμπτωση; Τα Τρίκαλα που πρωτοπόρησαν στο 5G, έχουν “αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο”

Κοινοποίηση:
1

Στο ΑΠΕ ΜΠΕ διαβάζουμε:

Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων μπαίνει σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στην περιοχή.

Δηλαδή αποφασίστηκε:

– Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 05.00 της επομένης.

– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

– Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

– Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

– Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Tα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από το Σάββατο 26-09-2020 και ώρα 06.00 έως το Σάββατο 10-10-2020 και ώρα 06.00. Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

H σχέση 5G και εξάπλωσης του κορωνοϊού, την οποία επικαλούνται κάποιοι κύκλοι, δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, διότι ακόμη και αν υπάρχει μια τέτοια σχέση, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν έχει διερευνήσει την τυχόν ύπαρξή της, αφού ελάχιστοι ασχολήθηκαν.

Η ακτινοβολία του δικτύου 5G, σίγουρα θα αυξήσει την ήδη υφιστάμενη ηλεκτρομαγνητική μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά άλλο αυτό και άλλο η σχέση με τον κορωνοϊό.

Αυτά για τα Τρίκαλα, τον κορωνοϊό και το 5G.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πριν 10 μέρες ψέκαζαν όλη μέρα την Αττική. Αυτά που ψεκάζουν δεν είναι ούτε το αέριο της ευτυχίας ούτε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Αυτά που ψεκάζουν είναι τα καινούργια στελέχη του κορωνοιού πολύ πιο μολυσματικά και θανατηφόρα για να ξεσπάσει τον Οκτώβριο και Νοέμβριο το δεύτερο κύμα με χιλιάδες νεκρούς γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης στις 500.000. Και είχαν να ψεκάσουν από το Πάσχα όχι γιατί μας λυπηθήκανε αλλά γιατί ερχόταν το καλοκαίρι και δεν θα ξέσπαγε πανδημία λόγω της ζέστης. Να χαλάνε λεφτά τζάμπα? Αλλά τώρα που χειμωνιάζει ξαναρχίσανε τους ψεκασμούς για να είναι σίγουροι ότι θα ψοφήσουμε όλοι.

  2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟ.ΕΙΜΑΙ 77 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΛΕΟΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

  3. Όσο ήταν Υπουργός ο Καμμένος, όλα τα αεροψεκαστικά αναχαιτίζονταν άμεσα. Ούτε Πετζετελ δεν πέταγε. Τώρα οι τρόμπες των αεροψεκαστικών δουλέυουν στο φουλ. Πέφτει κάργα ψεκασμός.

  4. 5G KAI KOΡΟΝΟΙΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

  5. Δεν υπάρχει ακόμα 5G εγκατάσταση. Το ότι όλοι εκεί βγαίνουν και δεν παίρνουν μέτρα δεν έχει σχέση με το 5G που θα βάλουν. Επίσης ούτε ο Καναδάς έχει 5G αλλά κι εκεί προβλήματα έχουν, το ίδιο και πολλές περιοχές ανά τον κόσμο που καλπάζει ο ιός (πχ Ινδία). Επίσης οι συχνότητες που θα παίξουν τα 5G χρησιμοποιούνται ήδη από διάφορες άλλες συσκευές όπως πχ από τους 5GHz routers. Η συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου γίνεται επικίνδυνη μόνο μετά τις υπεριώδεις, δηλαδή πολύ πιο πάνω από τις ραδιοσυχνότητες αλλά και από το ορατό φάσμα (που επίσης είναι πιο πάνω από τις ραδιοσυχνότητες) και αυτό γιατί το μήκος κύματος γίνεται πολύ μικρό και αρχίζει να επιρεάζει τους δεσμούς των μορίων. Επίσης η ισχύ των 5G βάσεων είναι πολύ μικρότερη από τις υπάρχουσες 4G & 3G με μέγιστη ισχύ τα 20 Watt, όσο δηλαδή ένας λαμπτήρας LED. Αν ήταν δηλαδή ορατές αυτές οι χαμηλές συχνότητες, θα ήταν σαν να βλέπαμε μια λάμπα. Αν τώρα φοβάστε μια λάμπα ή νομίζετε πως παράγει τον ιό, ε τότε τι να πω…

  6. Δεν έχει ουδεμία σχέση το 5G με τον κορώνα-ιό. Το ότι κι αυτό μπαίνει στην “ατζέντα” της επικαιρότητας αλλά και της ΝΤΠ, δε σημαίνει ότι έχει και σχέση. Το 5G έχει άλλο “στόχο” ως “εργαλείο” όπου σε συνδυασμό, όμως, με κάποιους άλλους παράγοντες, όλα αυτά μαζί εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες των παγκόσμιων εξουσιαστών (ΝΤΠ).
    ΥΓ. Κι εγώ στους λεγόμενους “συνομωσιολόγους” και “πσεκασμένους” ανήκω, αλλά παιδιά να ξεχωρίζουμε λίγο τα πράγματα… γιατί οι περισσότεροι τα έχουν μπλέξει όλα μαζί και δεν ξέρουν τι συμβαίνει πραγματικά με το ένα και τί “εξυπηρετεί” το άλλο…

  7. KATEBAINΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΦΕ,ΒΓΑΖΩ ΜΑΣΚΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ,ΦΕΥΓΩ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Leave a Response