Διαβάτη για Κασσελάκη: «Με πιάνει αηδία, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς μέχρι ώρας είναι ο επικρατέστερος για την ανάληψη της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και εκτός της πολιτικής του ταυτότητας, καθώς δεν είναι λίγες οι αναφορές τόσο του Στέφανου Κασσελάκη, όσο και των media στον σύντροφό του.

Η Χρυσούλα Διαβάτη κλήθηκε να σχολιάσει σε δηλώσεις της, τον Στέφανο Κασσελάκη. Η ηθοποιός έδειξε με τον δικό της τρόπο τη δυσαρέσκειά της αναφορικά με την υπερπροβολή της σεξουαλικής ταυτότητάς του και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για τις κοινές εξόδους του με τον σύντροφό του.

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά;» είπε αρχικά στο «Super Κατερίνα».

Στις ίδιες δηλώσεις, η Χρυσούλα Διαβάτη τόνισε πως: «Δεν ρωτάω κανέναν τι είναι. Δεν μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό».

Όσο για τις αναφορές του Αλέξη Κούγια προς τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η ηθοποιός είπε:

«Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όλα αυτά. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν. Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα».

«Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο» είπε τέλος, η Χρυσούλα Διαβάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο, ρε Κούγια! Είσαι πράγματι ένας αληθινός ¨Ελληνας, πατέρας με παιδιά. Καλά τα είπες σε μια συνέντευξη που μόλις διάβασα.

    1. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΟΥΛΕ;

  2. Αυτό που λέει η κυρία Διαβάτη είναι απολύτως σωστό και προφανώς την βρωμοδουλεια και τα κουτσομπολιά είναι η αηδία των ΜΜΕ.

Comments are closed.