«Διέλυσε» τον Αλβάρο η Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις μετά το διαζύγιο

Κοινοποίηση:
c8e008_wnasi

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο πέρασαν ένα σκληρό διαζύγιο, με τις εξελίξεις να είναι φοβερές και την κληρονόμο να καταφέρνει να μείνει ακέραιη.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της «χρυσής κληρονόμου», με τίτλο «Athina Onassis The Red File», μπορεί κανείς να διαβάσει τις πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην call girl, με το οποίο ο Αλβάρο διατηρούσε σχέση τα 8 από τα συνολικά 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά, με αποκαλύψεις για τις απιστίες του να γίνονται και πριν από το γάμο.

Αποκαλύψεις που τελικά βοήθησαν την εγγονή του Έλληνα Κροίσου να αποφύγει τις αξιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που ήθελε ο πρώην σύζυγος της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Ο Βραζιλιάνος ιππέας της συστήθηκε με το όνομα «Ρομέ», αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.

Έτσι «κάρφωσε» τον Αλβάρο η συνοδός πολυτελείας

«Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα», έχει πει. Η καλλονή μάλιστα αναφέρει ότι χρειάστηκε μία πενταετία προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ’ αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι αλλά και τη ζωή της.

«Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσα μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παρευρεθώ στο «Athina Onassis The Red File». Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ», εξηγεί παράλληλα με τον παράνομο δεσμό της με τον Αλβάρο διατηρούσε κι άλλες σχέσεις ακόμα και με φίλους αλλά και συναθλητές του Ντόντα, τους οποίους συναντούσε στα ιππικά σόου.

Μιλώντας στον Αλέξη Μανθεάκη, η συνοδός πολυτελείας του αποκάλυψε τα πάντα: Από τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, μέχρι και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά. Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαστροφή του Ντόντα να τη βάζει να κάνει σεξ με τους φίλους και συναθλητές του. «Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σεξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σεξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητο του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σεξ», περιέγραψε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παντρέψου Έλληνα κορίτσι μου να κάνεις προκοπή στη ζωή σου Ελληνίδα είσαι

  2. ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Η “ΜΙΚΡΗ” ΑΘΗΝΑ..ΩΝΑΣΗ!!!!! ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΕ”…

  3. Καί πήγε ή Αθηνά να παντρευτεί αυτόν τόν.. σκατό Βραζιλιάνο??
    Μήπως ό καλός αυτός Βραζιλιάνος ημιαγριος, έβαζε καί αλογο στο κρεββατι τους???… Φαντάζομαι τί απαιτούσε από την Ωνάση…
    Ο Βαρδινογιάννης, πού ηταν έξυπνο Κρητικατσι, πήρε μία απλή κοπέλλα πού την ήξερε από τα γενοφασκια τση!
    Μάγκας.

Comments are closed.