Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 23 μον. της ΝΔ με 37,2%, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 14,2%%, ΣΥΡΙΖΑ στο 13% – Έκπληξη για Βελόπουλο

Κοινοποίηση:
DIMOSKOPISI

Όσον αφορά την καταλληλότητα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην πρώτη θέση με 28,9%

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο, καταλαμβάνοντας ποσοστό ανάλογο των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών με 37,2% το ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό της τάξης του 14,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 13%, η «Ελληνική Λύση» τέταρτη με 10% και το ΚΚΕ πέμπτο με 9%.
16_A.webp16_B.webp
Όσον αφορά την καταλληλότητα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην πρώτη θέση με 28,9%, ο Στέφανος Κασσελάκης δεύτερος με 7,7%, ο Κυριάκος Βελόπουλος τρίτος με 7,4%, ο Νίκος Ανδρουλάκης τέταρτος με 7,2% και ακολουθούν οι Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιάνης Βαρουφάκης με 3,5% αντίστοιχα.
14_A.webp

Τι δηλώνουν… για Τσίπρα

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τα όσα συμβαίνουν στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε η δημοσκόπηση της MRB για τον Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα το 47,2% δήλωσε πως ήταν άστοχη  η παρέμβαση του ιστορικού ηγέτη πριν το συνέδριο, το οποίο λίγες ώρες αργότερα έκανε… ροντέο ο Στέφανος Κασσελάκης, δικαιώνοντας μέχρι «κεραίας» τον πρώην πρωθυπουργό.
Ενώ μεγάλη απογοήτευση προκάλεσε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους του κόμματος.
05_4.webp

03_7.webp

Πολίτες: Καμία αισιοδοξία για την Εξεταστική στα Τέμπη 

Καμία αισιοδοξία δεν φαίνεται πως έχουν οι Έλληνες για την εξεταστική επιτροπή που ασχολείται με το δυστύχημα των Τεμπών, σύμφωνα με τα όσα απανντούν οι πολίτες
Σύμφωνα με την έρευνα, οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν απαισιόδοξοι για το ότι θα βγει κάτι από την επιτροπή ενώ μόλις το 5,3 ήταν αισιόδοξο.
Μάλλον αισιόδοξοι δήλωσαν το 12,4% ενώ μάλλον απαισιόδοξοι δήλωσαν το 24,8%.

02_7.webp

Τα μεγαλύτερα προβλήματα -Μαστίζει η ακρίβεια

Τα 1.500 άτομα που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση διευκρίνισαν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά, είναι η ακρίβεια με 53,5%.
Ακολουθούν η υγεία, το ύψος εισοδημάτων, η παιδεία, η εγκληματικότητα, η οικονομική ανάπτυξη της χώρας και τελευταία η ανεργία με 11,9%.
Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν «είδαν με καλό μάτι» τις διεργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς το 50,3% κρίνει πως το κόμμα βγήκε πιο αποδυναμωμένο.
Αντίστοιχα, το 13,6% θεώρησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ισχυρότερος μετά το Συνέδριο, ενώ στους ψηφοφόρους του κόμματος, το 41,2% πιστεύει πως το κόμμα «έχασε», ενώ το 32% πιστεύει πως «κέρδισε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Α,,,, έκαναν δημοσκόπηση μόνο σε π@@τανογιάννηδες της στοάς…..

  2. Δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος. Εδώ ζήσαμε επί 3 περίπου χρόνια μια χούντα και ο σοφός λαός μας τους έβγαλε αυτοδύναμη κυβέρνηση! Και ακόμα οι δημοσκοπήσεις τους βγάζουν πρώτους! Και το Πασόκ 14,2%! Καλά αυτοί νομίζουν ότι ψηφίζουν ακόμα τον Ανδρέα Παπανδρέου! Εντέλει εδώ και χρόνια δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε ένα ερώτημα. Ποιος είναι χειρότερος, ο κακός ή ο ηλίθιος?

  3. Αν αληθευει αυτο μετα απο τοσα σκανδαλα και βαλε με την ΝΔ γαμιετε ολος ο Ελληνικος λαος. Γαμιετε ολοι σας κολο γενιτσαροι τουρκοσπορα στην κρητη να πατε ολοι με την κουλα σας μακρυα απο Ελλαδα πουσταρες θανατο θελετε ολοι σας καθικια του κερατα που μου το παιζετε και Ελληνες ρέεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσσσττττ.

  4. Επειδή κάνω έρευνες σε τέσσερις εταιρείες διαδικτυακά εκ των οποίων στην μία μπορώ να υποβάλλω και δικά μου ερωτήματα, στην ερώτηση αν ενωθούν όλα τα πατριωτικά κόμματα τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα πάρουν, το 42% πιστεύει γύρω στο 20% και το 37% γύρω στο 15%. Μόνο αν καθίσουν και βρουν κοινό τόπο όσοι μιλούν για πατριωτισμό χωρίς ιδιοτέλεια και δικαιολογίες, ας κάνουν πέτρα την καρδιά, τότε το σύστημα θα θορυβηθεί και μάλιστα θα πάρουν μαζί τους και το μεγαλύτερο ποσοστό όσων απέχουν απ’την κάλπη. Μόνο έτσι μπορεί κάτι καλό να γίνει. Ας το καταλάβουν και σε το επιδιώξουν κάποιοι. Εδώ διαλύεται η πατρίδα και ο ένας λέει για τις κηραλοιφες και ο άλλος για τατουάζ. Τι στενοκεφαλια είναι αυτή.

  5. ….τελικά, αυτός ο σανός που τρώει ο Έλληνας είναι παραισθησιογόνος…

  6. Αντί να είναι στο 25% ο Κούλης είναι καβάλα στο άλογο και μάλιστα μόνος του κάνει παιχνίδι. Γιατί ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει. Ε και τι να ψηφίσω σου λέει. Τόσα κόμματα υπάρχουν αυτόν σώνει και καλά πρέπει να ψηφίσετε πάλι. Και μην πει κανείς ότι όλοι αυτοί που απαντούν είναι βολεμενοι και Ωνάσηδες. Ραγιάδες και ηλίθιοι είναι για αυτό και λίγα μας κάνει.

Comments are closed.