Δημοσκόπηση MRB: Πιο σκληρή στάση απέναντι στην Τουρκία θέλουν οι πολίτες

Κοινοποίηση:
ΣΤΡΑΤΟΣ

Συμπεράσματα για την άποψη των πολιτών σε ό,τι αφορά τη στάση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης απέναντι σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αποτυπώνει η δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για το OPEN που παρουσιάστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίου.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Μαύρος, στο ερώτημα αν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διασφαλίσει την ορθή λειτουργία της ΕΥΠ, οι πολίτες στην πλειοψηφία τους απαντούν πως κανένας από τους δύο. Ειδικότερα, σε ποσοστό 18,8% οι πολίτες απαντούν η ΝΔ, σε 20,2% ο ΣΥΡΙΖΑ και σε ποσοστό 42,8% κανένας από τους δύο.

Πιο σκληρή στάση απέναντι στην Τουρκία ζητούν οι πολίτες

Σε ό,τι αφορά την ερώτηση για τη στάση που θα έπρεπε να κρατά η χώρα μας απέναντι στην Ελλάδα, σε ποσοστό 41,8% οι πολίτες απαντούν πως αυτή θα έπρεπε να είναι πιο σκληρή, ενώ σε ποσοστό 38,5% πως θα έπρεπε να είναι όπως ακριβώς είναι τώρα.

Συγκυβέρνηση αν όχι αυτοδύναμη κυβέρνηση

Αν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εκλογές, οι ερωτηθέντες απαντούν σε ποσοστό 49,2% πως θα ήθελαν να προκύψει μια κυβέρνηση συνεργασίας δύο ή περισσότερων κομμάτων και το 43,2% εξ αυτών απαντά πως θα προτιμούσαν να γίνουν νέες εκλογές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ευρήματα σε ό,τι αφορά την διαχρονική εξέλιξη της πρόθεσης ψήφου βουλευτικών εκλογών αλλά και τις συσπειρώσεις/μετακινήσεις ψηφοφόρων για τα κόμματα που παρουσιάζονται στο σχετικό βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κάνε υπακοή στον Κύριο μαλάκα, όχι στα σκουλήκια που ψοφάνε και μπαίνουν στο χώμα. Μόνο ο Κύριος είναι αιώνιος. Ρότσιλντ, άντε γαμήσου!

  2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΠΑΤΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

  3. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΑΧΙ ΒΟΑΤ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΑ ΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΔΡΑΙΛ

Comments are closed.