Δημοσιογράφος εμφανίστηκε σε ζωντανή εκπομπή από το σπίτι του χωρίς… παντελόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
abc

Αν και ο ίδιος είχε κεντράρει την κάμερα στο πάνω μέρος του κορμού του, μάλλον δεν το έκανε τόσο καλά και αποκαλύφθηκε η… γυμνή αλήθεια
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχουν αναγκάσει πολλούς ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι, ώστε να μένουν ασφαλείς. Η καραντίνα, όμως, μπορεί να μας προφυλάσσει από τον ιό, αλλά μας εκθέτει σε άλλου είδους κινδύνους. Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύει η περίπτωση ενός δημοσιογράφου του ABC.

Ο Γουίλ Ριβ, συνηθισμένος πια να περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι του και να εργάζεται από εκεί, όταν χρειάστηκε να βγει σε ζωντανή μετάδοση σε εκπομπή του δικτύου, δεν θεώρησε απαραίτητο να βάλει το παντελόνι του, υπήρξε όμως πολύ άτυχος. Μπορεί, λοιπόν, από τη μέση και πάνω να ήταν καθώς πρέπει ντυμένος, με πουκάμισο και σακάκι και να ένιωθε πανέτοιμος να μιλήσει στην εκπομπή «Good Morning America» για τα drones που θα φέρνουν παραγγελίες από τα φαρμακεία στα σπίτια ασθενών, όμως οι εξελίξεις τον διέψευσαν.

Αν και ο ίδιος είχε κεντράρει την κάμερα στο πάνω μέρος του κορμού του, μάλλον δεν το έκανε τόσο καλά, με αποτέλεσμα στη διάρκεια της σύνδεσης να φανεί και το υπόλοιπο σώμα και τότε αποκαλύφθηκε η… γυμνή αλήθεια (όνομα και πράγμα). Όπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό σχολιάστηκε και στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: