Δημοσιεύσεις που προκαλούν τρόμο και ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας

Κοινοποίηση:
1

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε άναυδοι την εμφάνιση δημοσιεύσεων που αφορούν την προσωπική ζωή του πρωθυπουργικού ζεύγους και παραπέμπουν σε πρωτοσέλιδα Βορειοκορεατικών εφημερίδων που υμνούν τον Κιμ Γιόνγκ Ουν για την σοφία και την ομορφιά του.

Είναι αδύνατον ο κύριος Μητσοτάκης και η σύζυγός του να επικρατούν τέτοια δημοσιεύματα. Ουδείς άνθρωπος με στοιχειώδη λογική, πόσο μάλλον ένας πρωθυπουργός θα ανεχόταν αυτή την επίδειξη οσφυοκαμψίας σε μία κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Τα κίνητρα όσων αναρτούν τέτοια δημοσιεύματα, είναι άγνωστα.

1

Στην καλύτερη περίπτωση, είναι μία κωμική απόπειρα κολακείας, που θα περιμέναμε να τη συναντήσουμε σε φεουδαρχικές αυλές τον μεσαίωνα.

Στην χειρότερη όμως περίπτωση, αποτελούν μία προβοκάτσια όχι μόνο κατά της κυβέρνησης, αλλά κατά της ίδιας της πατρίδας. Όταν ο ελληνικός λαός βιώνει μία άνευ προηγουμένου κρίση σε όλα τα επίπεδα. Υγειονομική, οικονομική, εθνική. Όταν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας δεν μπορούν να προσφέρουν τα βασικά στις οικογένειές τους και την ίδια στιγμή διαβάζουν τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, εξοργίζονται.

Μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια πραγματικών χρηστών για αυτά τα δημοσιεύματα είναι ενδεικτική για να γίνει κατανοητή η κοινωνική οργή που επιφέρουν. Μία κοινωνική οργή που εάν συνεχίσει, ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει. Και αυτοί που την υποδαυλίζουν με τέτοιες ενέργειες, εάν δεν είναι απολύτως αφελείς, τότε πρέπει να ελεγχθεί διεξοδικά ο ρόλος τους.

Το τελευταίο που θα μπορούσε να αντέξει η Ελλάδα, είναι να ζήσει οργή τύπου Ροβεσπιέρων ή μπολσεβίκων, την ώρα που οι τούρκοι βρίσκονται προ των πυλών. Και εδώ την ευθύνη την έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός που πρέπει να εντοπίσει εάν αυτά τα δημοσιεύματα εκπορεύονται από κάποιους «συμβούλους» στο Μαξίμου. Σ’ αυτή την περίπτωση, έχει πραγματικά φίδια στον κόρφο του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τα κίνητρα όσων αναρτούν τέτοια δημοσιεύματα, είναι άγνωστα.
    ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΙΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΩΝ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ, ΣΑΛΙΑΡΙΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ, (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ) ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ IQ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΜΕ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΗΤΟ ΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ IQ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Π.Χ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ MILF ΩΣ ΜΟΝΤΕΛΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΩΣ ΦΥΤΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ. ΑΦΟΥ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟς Η ΔΕ ΜΙΛΦΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ.
    ΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΚΑΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ. ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΡΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ? ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ?
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ? Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ? ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.

  2. Ούτε για τσ… κια, η σαλιαγκο, κόψε μούρη ο άλλος, βάλτε την μαζί με την πστουλενα, άλλη μποχεσα

  3. Κρίμα το παλικάρι, καταστράφηκε το κορίτσι.

  4. Κατοικοι της ελλαδος τις τσατσα(δ)ρες σας τις προσεχετε. Ετσι πρεπει……μην σας κακοφημησουν και μετα δεν θα ξερετε που να κρυφτητε……. παντως αυτοι καλοπερνανε εις υγειαν των κοροιδων………τι αλλο θελετε???το εχετε τερματισει σαν λαος…..μπραβο σας…..και εις ανωτερα

  5. στο facebook του μητσοτακη γινεται χαμος. τα περισσοτερα προφιλ ειναι ψευτικα και απο αυτα τον γλειφουν με απιστευτο τροπο. ειναι ολοφανερο οτι τα σχολια αυτα δεν τα γραφουν πολιτες. καποια κυρια μαλιστα ανεφερε οτι μερικοι νοικιαζουν το προφίλ τους και πληρωνονται!!! (λιστα πετσα). ποση ξεφτιλα πια, ειναι δυνατον να νομιζουν οτι με αυτον τον τροπο, θα επηρεαστουν οι ψηφοφοροι; ελεος, η κατασταση στην ελλαδα εχει ξεφυγει τελειως και κανεις δεν μιλαει, γιατι;

  6. Πολύ άσχημος άντρας.. Κρίμα δεν έχει γούστο.

  7. ΤΙ ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ ΡΕ ΑΕΡΓΗ ΠΑΤΣΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ, ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ

  8. Επίδειξη και χαμόγελα Τι θέλουν να μας δείξουν… Ας λείπουν όλα αυτά
    Είδωμεν και αναμένωμεν και… … ;

Comments are closed.