Δημοσίευμα Guardian: Η Τουρκία έχει τον γρηγορότερο ρυθμό αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
tourkia_

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Guardian, η Τουρκία είναι η χώρα που καταγράφει τον μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης τον κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, αναφέρεται πως η Τουρκία καταγράφει πλέον τον υψηλότερο ρυθμό αύξηση κρουσμάτων του Covid-19, με περισσότερους από 3.000 ασθενείς κάθε μέρα. Συνολικά, η χώρα καταγράφει 30.217 κρούσματα κορωνοϊού από τον πρώτο θετικό ασθενή πριν από μόλις 4 εβδομάδες.

Στους 649 οι θάνατοι από Covid-19 στην Τουρκία

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο αριθμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Τουρκία παρουσιάζει καλύτερη εξέλιξη, σχετικά με άλλες χώρες που μετρούν χιλιάδες νεκρούς από την ασθένεια. Μέχρι σήμερα, η Τουρκία έχει ανακοινώσει 649 θανάτους από τον Covid-19.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρότι έχει ανακοινώσει μέτρα περιορισμού, όπως η απαγόρευση εξόδου σε ηλικιωμένους άνω των 60, αλλά και νέους και παιδιά κάτω των 20 ετών, αρνείται να διατάξει την απαγόρευση κυκλοφορίας και το σύστημα της τηλεεργασίας. Όπως λέει ο Ερντογάν κατ’ επανάληψη, «οι τροχοί της οικονομίας πρέπει να συνεχίσουν να γυρίζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ούτως η άλλως και 10000 νεκρούς την ημέρα να έχει η Τουρκία ο Ταγίπ 70 θα ανακοινώσει.

Leave a Response