Δημογλίδου: “Μπήκαν με κλειδιά απροειδοποίητα- Καλά έκανε και πάτησε το panic button”

Κοινοποίηση:
apostolos-lytras-sofia-polyzogopoulou

Πληροφορίες για όσα προηγήθηκαν των μηνύσεων της συζύγου του Απόστολου Λύτρα έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο ΕΡΤNews.

“Υπήρξε ένα περιστατικό εχθές αργά το απόγευμα, όταν έφτασαν άνθρωποι από το περιβάλλον του δράστη στην οικία του θύματος. Από ό, τι καταλάβαμε, δεν είχε προηγηθεί επικοινωνία μεταξύ του θύματος και του δράστη. Εκεί τους σταμάτησε ο αστυνομικός. Ειδοποίησε την οικογένεια, η οποία αντέδρασε στην επίσκεψη αυτή. Ενεργοποιήθηκε το panic button καθώς η γυναίκα ένιωσε ότι απειλείται. Έφτασαν και επιπλέον δυνάμεις στο σημείο. Στη συνέχεια μετέβησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν τις μηνύσεις” τόνισε η κα Δημογλίδου.

Σημείωσε ότι ο δράστης αναζητήθηκε στη μόνιμη κατοικία που έχει δηλώσει αλλά και οπουδήποτε μπορεί να βρίσκεται για να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Η κα Δημογλίδου τόνισε ότι η γυναίκα έκανε χρήση του panic button καθώς ένιωσε ότι απειλείται. “Πολύ καλά έκανε από τη στιγμή που ένιωσε ότι απειλείται. Αυτή είναι η χρήση άλλωστε του panic button” είπε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε ότι συνολικά στο χώρο της 37χρονης εισήλθαν με κλειδιά του δράστη, χωρίς πρώτα να έχουν ενημερώσει, συνολικά τρία άτομα και κανένα ανήλικο μεταξύ αυτών.

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν ακουστεί, για τον αστυνομικό που εξ αρχής τοποθετήθηκε έξω από την οικία της 37χρονης, η κα Δημογλίδου τόνισε ότι πολύ σωστά λοιπόν έκριναν οι αστυνομικοί ότι πρέπει να υπάρχει συνάδελφός τους, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες. “Ουσιαστικά ακινητοποίησε τους ανθρώπους αυτούς και ενημέρωσε την αστυνομία” είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πληρώνουν εγκλήματα. Χρήμα δεν ήθελαν; Ας το βάλουν τώρα εκεί που πρέπει.

  2. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ξύπνησες ηλίθια.

Comments are closed.