Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει σε καταστολή στη ΜΕΘ – Περιμένουμε να γίνει το θαύμα, λέει η σύζυγός του

Κοινοποίηση:
kokotas

O Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, μετά από έμφραγμα που υπέστη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή J2US.

Ο 56χρονος γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε αμέσως τους συνεργάτες του. Γρήγορα, έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και φρόντισαν την εισαγωγή του στη ΜΕΘ. Μέχρι στιγμής, η κατάστασή του εκτιμάται πως είναι κρίσιμη.

Η σύζυγός του, Κατερίνα μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, ανέφερε για τον τραγουδιστή: «Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό, εγώ αυτό έχω κρατήσει. Από εκεί και πέρα γίνονται εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Είναι σταθερή η κατάστασή του».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κατάφερε να τον δει στο νοσοκομείο, όμως ο ίδιος παραμένει σε καταστολή.

«Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του», είπε για τον σύζυγό της.

Τέλος, ευχαρίστησε το κοινό για τα μηνύματα που έχει δεχτεί και τη στήριξή του στον Δημήτρη Κόκοτα. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», δήλωσε κλείνοντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.