Δημήτρης Γάκης στον Focus FM: «Κόκκινη κάρτα» στον Κ. Μητσοτάκη για όσα είπε περί ασφάλειας εμβολίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
11

«Εάν ο πρωθυπουργός είναι τόσο σίγουρος για το εμβόλιο, προτού σιγουρευτεί η επιστημονική κοινότητα, αυτό είναι θέμα προς διερεύνηση.» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ρ/σ Focus και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να προτείνω στον Πρωθυπουργό να ακολουθήσει αυτό που κάνει η Νορβηγία, η οποία κάθε εβδομάδα ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εμβολιασμών, τις παρενέργειες, τα ανεπιθύμητα συμβάντα και κρατάει μία συχνή γραμμή επικοινωνίας με τον κόσμο ούτως ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» υπογράμμισε.

Εξέφρασε την άποψη ότι με τον τρόπο που επέλεξε να κινηθεί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κάνουν ζημιά, δημιουργούν καχυποψία και δυστυχώς βλάπτουν την υπόθεση του εμβολιασμού του ελληνικού πληθυσμού.

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΝΟΪΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ , ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟΝ Η ΙΑΤΡΟΙ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ Τ.V, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ή ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΠΟΥΝΕ π.χ. ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΟΥΣΤ !!

    1. Ο/Η Αδειάστε τις εντατικές από τα λαθροISIS που ανεβάζουν τα νούμερα λέει:

      Ρε φίλε, αυτός είναι γιατρός, αλλά εσύ με τόση ανορθογραφία φτάνεις σε σημείο να μην είσαι Έλληνας.
      Κάτι είπες για τρίτες χώρες. Από που;;;

Leave a Response