Δημήτρης Αποστόλου: «Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία»;

Κοινοποίηση:
Dimitris_Apostolou

Ο O γνωστός σεναριογράφος και συγγραφέας, Δημήτρης Αποστόλου, σχολίασε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη από τον Αλέξη Κούγια. O ίδιος τονίζει κάτι που όπως λέει δεν γνωρίζουν πολύ και είναι, όπως αναφέρει, ένα παλιός νόμος σύμφωνα με τον οποίο η πράξη με 15χρονα παιδιά, όταν υπάρχει η συναίνεσή τους, δεν είναι αδίκημα.


Ο Δημήτρης Αποστόλου έγραψε:

«Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία; Στα κρυφά κατάστιχα (τι κάνουν ενώ εσυ κοιμάσαι…) του πολύ “σοβαρού” νομικού πολιτισμού μας υπάρχει ένας παλιός νόμος και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ σύμφωνα με τον οποίο η πράξη με 15χρονα παιδιά, όταν υπάρχει η συναίνεσή τους, δεν είναι αδίκημα, εκτός κι αν συντρέχει ειδική σχέση όπως, για παράδειγμα, αυτή μεταξύ δασκάλου – μαθητή, σοφρωνιστικού υπαλλήλου – κρατούμενου κ.ο.κ.

Το 15χρονο που δεν έχει κάνει ακόμα στο σχολείο του τη λέξη συναίνεση έρμαιο στα χέρια του κάθε ανώμαλου εχει ευθύνη απόφασης και συνομολογεί σε πράξη; Περαν του εμετού κάτι τέτοιο θα προκαλέσει και άλλες αδικες “ενέργειες”… Ψυχανεμίζεστε που το παω και που το πάνε»;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μην βγάζετε τον Κούγια για ένα μήνα στην τηλεόραση και να δείτε εάν σας ξανακλησει το τηλέφωνο ,θα σας παρακαλάει για ένα πλάνο. Τόσο ψώνιο είναι!!!

  2. δεν μπουκαρε στο σπιτι κανενος με βια..
    πηγαιναν ολα σε αυτον…

  3. Η Λιγδιαρης ήταν δάσκαλος και μέντορα τους. Όταν έκανε οντισιόν, και τους μάθαινε την υποκριτική τέχνη ή τα σκηνοθετούσε μια χαρά ήταν σε θέση ευθύνης απέναντι στο παιδί. Και θα βρεθεί έστω και 1 παιδί που θα πει ότι το ήθελε;

Comments are closed.