Δεν το έδειξε κανένα ΜΜΕ: Η “dream team” του Χόλυγουντ που στηρίζει Τραμπ

Κοινοποίηση:
mak exo

To Χόλυγουντ δεν τα πήγαινε ποτέ καλά µε τους Ρεπουµπλικανούς. Αν εξαιρέσει κανείς τον Κλιντ Ίστγουντ, τα περισσότερα ονόµατα της «πρώτης γραµµής» τάσσονται ανοιχτά υπέρ των ∆ηµοκρατικών.

Διαβάζουμε από την Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης 2/6/2020:

 

Ποτέ άλλοτε στην πολιτική ιστορία της Αµερικής δεν υπήρξε τόσο µεγάλο «αντιΤραµπ» καλλιτεχνικό «κίνηµα». Τώρα δε, µετά τη νέα «αµερικανική άνοιξη» που ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποχρεώθηκε να περάσει τουλάχιστον µία ώρα στο καταφύγιο του Λευκού Οίκου, λόγω των διαδηλώσεων έξω από την κατοικία του, φαίνεται ότι τίποτα δεν µένει ασύνδετο, ότι όλο αυτό το κίνηµα είναι κατευθυνόµενο.

Σε αυτόν τον πόλεµο ο Τραµπ έχει λίγους, αλλά «δυνατούς» συµµάχους.

Μάικ Τάισον: «Ας δουλέψουµε την Αµερική σαν να είναι επιχείρηση. Όποιος µπορεί να κάνει τη δουλειά, ας την κάνει. Μου αρέσει ο Τραµπ»… «Ο Ντόναλντ Τραµπ υπήρξε σπουδαίος φίλος για πολλά χρόνια. Δεν θέλουµε ακόµη έναν πολιτικό»

Στίβεν Μπόλντουιν:  «Νοµίζω ότι είναι φανταστικός. Τον αγαπώ. Δεν είναι πολιτικός και δεν τον νοιάζει τι γνώµη έχουν όλοι οι άλλοι»

Ντένις Ρόντµαν: «Χρειαζόµασταν και χρειαζόµαστε έναν επιχειρηµατία», υποστηρίζει ο εκκεντρικός µπασκετµπολίστας. Ο ίδιος, µετά τις λεηλασίες των Αφροαµερικανών κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων, δήλωσε: «Νοµίζω ότι πρέπει να βγει κάποιος και να πει «Ε, παιδιά, γιατί λεηλατούµε; Γιατί κλέβουµε; Γιατί δηµιουργούµε περισσότερα ζητήµατα, περισσότερα προβλήµατα’’;»

Και ο Μπρους Γούιλις φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραµπ δεν δίστασε προεκλογικά να εµφανιστεί στην εκποµπή του Τζίµι Φάλον µε περουκίνι α λα Τραµπ και το καπελάκι που… φωνάζει «Κάντε την Αµερική σπουδαία ξανά»…

Κίρστι Άλεϊ είχε δηλώσει δηµόσια την υποστήριξή της στον Ντόναλντ Τραµπ…

Γιον Βόιτ: Ο πατέρας της εκρηκτικής Αντζελίνα Τζολί και βραβευµένος µε Όσκαρ ηθοποιός είναι φανατικός οπαδός του Ντόναλντ Τραµπ. «Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος της παρέας, όµως λέω ότι µου αρέσει αυτός ο τύπος». Φαίνεται πως την υποστήριξη την «εξαργύρωσε», καθώς το 2018 διορίστηκε στο διοικητικό συµβούλιο του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραµπ…

Τον θαυµασµό του στον Τραµπ, φαίνεται ότι τον πληρώνει ο Τζακ Νίκολσον, καθώς τώρα µια πρώην ερωµένη του, η Σουζάνα Μουρ, ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός θαύµαζε… τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητά του! Η ίδια αναφέρει: «Ο Νίκολσον είχε τρέλα µε τους τυράννους και µου έλεγε ότι θα πρέπει να θαυµάζω τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητα και τη στοχοπροσήλωσή του, καθώς ήταν, αν µη τι άλλο, πιστός στις πεποιθήσεις του. Αυτό µε εξαγρίωνε, µε έκανε έξαλλη. Θαύµαζε, επίσης, και τον Μέγα Ναπολέοντα, τον οποίο χαρακτήριζε ιδιοφυία, παρά τις αντικρουόµενες απόψεις που υπάρχουν γύρω από τον Γάλλο αυτοκράτορα. Φοβόµουν να διαφωνήσω µαζί του, το σατανικό, πλατύ χαμόγελο του.

Ποιος θα µπορούσε να φανταστεί ότι επί προεδρίας ενός εκ των συντηρητικών προέδρων των Ηνωµένων Πολιτειών, η Κιµ Καρντάσιαν, η «βασίλισσα των ριάλιτι», θα γινόταν συχνός θαµώνας του Λευκού Οίκου και, µάλιστα, θα έδινε και οµιλία για την επανένταξη των κρατουµένων στο κοινωνικό σύνολο και στην αγορά εργασίας. Και, όµως, συνέβη την Πέµπτη, 13 Ιουνίου 2019

Ο θρύλος του αµερικανικού κινηµατογράφου, Κλιντ Ίστγουντ, είναι ένας γνήσιος οπαδός των Ρεπουµπλικανών. Ο «βρώµικος Χάρι» δηλώνει πως γίνονται παράξενα παιχνίδια και στις δύο πλευρές του πολιτικού διαδρόµου. Όµως, όπως προεκλογικά είχε υποστηρίξει «η Χίλαρι έχει κάνει πολλά λεφτά µε το να είναι πολιτικός. Είµαι σίγουρος ότι και ο Ρόναλντ Ρίγκαν παράτησε τα λεφτά για να γίνει πολιτικός. Ο Τραµπ είχε ήδη λεφτά προτού γίνει πολιτικός»…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αχ Κούλα
    Ο μονος που αξιζ σαν καλλιτεχνης ειναι μονο ο Κλιντ Ίστγουντ πυ εχει γυρισει δυο-τρεις αξιολογες ταινιες.
    οσο για τους σερνικους μην εισαι τοσο σιγουρη.
    Και σιγα τον κινηματογραφο ( τον Αμερικανικο εννοω ) εκτος του ο,τι οι περισσοτεροι σκηνοθετες ειναι Ευρωπαικης καταγωγης, τα περισσοτερα εργα ειναι για παιδια.
    Κανενας απο αυτους ( που αναφερονται ) δεν συγκρινεται με Ευρωπαιους και Ρωσους.
    Κατα τα αλλα : αχ Κουλα , αχ Γιαννη.
    Περαστικα.

  2. Όλοι οι σερνικοί είναι με τον Τραμπ. Για τους σερνικοθήλυκους δεν ξερω.

Comments are closed.