Δεν την αναγνωρίζει κανείς: Εντελώς αλλαγμένο το «καυτό» κορίτσι του καιρού Πετρούλα Κωστίδου

Κοινοποίηση:
petroula

Να αφήσει στο παρελθόν την τηλεοπτική της εμφάνιση θέλησε η Πετρούλα Κωστίδου.

Το εντυπωσιακό κορίτσι που μαγνήτιζε τα βλέμματα παρουσιάζοντας τον καιρό θέλησε να αλλάξει την εικόνα της αλλά και να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια άλλαξε ριζικά από τα μαλλιά της μέχρι τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, μιας και η παρουσιάστρια του καιρού δε θυμίζει σε τίποτα πια αυτό που ξέραμε.

Η τότε ξανθιά καλλονή που ενημέρωνε τους τηλεθεατές για τον καιρό φορώντας ελάχιστα ρούχα είναι τώρα σε ηλικία 36 ετών, μελαχρινή και… συγγραφέας.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει ότι ο λόγος που έκανε το δελτίο καιρού ήταν τα χρήματα.

Η μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει είχε πει για την κόρη της: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της.

«Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει 18 ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της», είχε αναφέρει.

΄ΚΛΞΗ΄ΚΛΞΗΌΚΛΞΗ΄Κ
«Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΗ ΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΑΜΗΝ +♥+♥+♥+

  2. Από πορνίδιο έγινε άνθρωπος σωστός…μπράβο της ποτέ δεν είναι αργα

  3. Και μετά έβαλε το σταρ και την έκλεψαν και της πήραν πίσω όλα τα λεφτά που είχε πάρει από το τσοντοκάναλο. Τζάμπα ξεβρακώθηκε.

Comments are closed.