Δεν σταματά να “τρέμει” η γη στην Ελασσόνα! Γεμάτες έντρομους πολίτες οι πλατείες – Τι λένε οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
la3

Ο νέος μεγάλος σεισμός που «χτύπησε» το βράδυ της Πέμπτης, 04.03.2021, την Ελασσόνα, προκάλεσε τεράστια ανησυχία στις κοντινές περιοχές, με κατοίκους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε εικόνα από το Δαμάσι και με Μεσοχώρι, λίγη ώρα μετά τον νέο σεισμό  δεν υπήρξαν υλικές ζημιές σε άλλα σπίτια εκτός από αυτά που ήδη είχαν δεχθεί το χτύπημα της Τετάρτης.

Έπεσαν δηλαδή τα χαλάσματα, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Στη Λάρισα, πάντως, οι πλατείες άρχισαν να γεμίζουν με ανθρώπους που άφησαν και πάλι τα σπίτια τους.
Δείτε τις εικόνες του larissanet.gr



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άκης Τσελέντης, προβλέπει μεγάλη σεισμική ακολουθία στην Λάρισα: “Η αναμενόμενη μετασεισμική ακολουθία θα τραβήξει σε χρόνο και με μεγάλα μεγέθη. Εδώ χτίζουμε ολόκληρα χωριά για λαθρομετανάστες, επομένως για τους συμπατριώτες μας δε βλέπω να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα για να τους βοηθήσουμε να στεγαστούν σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους.”
    5 Μαρτίου, 2021 1 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
    – 99 προβολές ( Μέτρηση έως 21:53:45 )
    Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο στο κρύο για μήνες γι’ αυτό θα πρέπει η πολιτεία άμεσα να στείλει τροχόσπιτα για να καλυφθεί η παραμονή των κατοίκων που ήδη έχουν ξεσπιτωθεί και φυσικά με τις κατάλληλες επιδοτήσεις να βοηθηθούν να φτιάξουν νέες κατοικίες αλλά με σύγχρονους όρους δόμησης. https://attikanea.info/%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83/

  2. «Ο δε Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιον, που θα στείλει ο Πατέρας στο όνομά μου, εκείνος θα σας διδάξει τα πάντα»(Ιω. 14, 26). Να σκεπτόμαστε όπως αυτός, να αγαπούμε όπως αυτός, γιατί αυτό είναι το νόημα της ευαγγελικής κλήσεως. Αυτό μαρτυρούν όλοι οι Απόστολοι και οι θεοφόροι Πατέρες σε όλες τις γενεές. «Αν με αγαπάτε, θα τηρήσετε τις εντολές μου. Κι εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα να σας δώσει άλλον Παράκλητο, το Πνεύμα της Αλήθειας, ώστε να είναι για πάντα μαζί σας. Το Πνεύμα αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί ο κόσμος, γιατί ούτε το διακρίνει ούτε το γνωρίζει· εσείς το γνωρίζετε, γιατί μένει κοντά σας και θα υπάρχει μέσα σας. Δεν θα σας αφήσω μόνους και ορφανούς· θα ξανάρθω κοντά σας. Σε λίγο ο κόσμος δεν θα με βλέπει πια, εσείς όμως θα με βλέπετε, γιατί εγώ θα εξακολουθώ να ζω· το ίδιο κι εσείς θα ζείτε. Όταν έλθει εκείνη η μέρα, θα το καταλάβετε ότι εγώ είμαι αχώριστος από τον Πατέρα, κι εσείς από μένα, κι εγώ από σας. Εκείνος που κρατάει τις εντολές μου και τις εκτελεί, αυτός με αγαπά· κι αυτός που με αγαπά θ’ αγαπηθεί από τον Πατέρα μου, κι εγώ θα τον αγαπήσω και θα του φανερώσω τον εαυτό μου»(Ιω. 14, 15-21). «Όποιος με αγαπά θα τηρήσει το λόγο μου. Κι ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα έρθουμε σ’ αυτόν και θα κατοικήσουμε μαζί του. Αυτός που δεν με αγαπά δεν ακολουθεί τα λόγια μου. Τα λόγια όμως που ακούτε δεν προέρχονται από μένα, αλλά από τον Πατέρα που μ’ έστειλε. Αυτά σας δίδαξα όλον αυτό τον καιρό που βρίσκομαι κοντά σας. Αλλά το Πνεύμα το Άγιο, ο Παράκλητος, που θα στείλει ο Πατέρας στο όνομά μου, εκείνος θα σας διδάξει τα πάντα και θα φέρει στη μνήμη σας όλα όσα σας έχω πει»(Ιω. 14, 23-26).

Comments are closed.