«Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει» – Τι υποστηρίζει ο αδερφός της Σταυρούλας

Κοινοποίηση:
CSASCAS

Μετά την επιβεβαίωση πως η σορός που βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου ανήκει στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά, οι Αρχές εξετάζουν τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατό της. Η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη δεν φαίνεται να φέρει ίχνη εγκληματικής ενέργειας, εντούτοις ο αδερφός και η οικογένειά της δεν πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας τόνισε πως «θα το φτάσει μέχρι τέλους, μέχρι να λάμψει η αλήθεια» και δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μια σοβαρή υπόθεση, όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πειστήριο έχει να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για την γρήγορη ανταπόκρισή της μετά την μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια.

Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στην διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: