«Δεν παίρνω 20.000 ευρώ σαν ευρωβουλευτής αλλά 25.000 το μήνα»! Το θράσος του δεν έχει όριο! Ο πολυθεσίτης Αλέξης Γεωργούλης μάς μαλώνει και προκαλεί

Κοινοποίηση:
1

Με απίστευτο θράσος που αποδεικνύει πως δεν ιδρώνει τοι αυτάκι του από το κράξιμο που τρώει τον τελευταίο καιρό ως πολυθεσίτης, ο Αλέξης Γεωργούλης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει.


Την υποκριτική, την ευρωβουλή και τελευταία την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Joker» στο Open. Μάλιστα ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000 προκαλώντας σάλο. Μάλιστα είπε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα επιστρέψει.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καί πολύ καλά κάνεις φίλε.μάγκας είσαι γιά μένα.άσε τώρα τα λιγούρια να τρώγονται μεταξύ τούς.όποιος μπορεί καί βρίσκει τρόπο να βολεύει τον κώλο τού σε αυτό το κωλοχανείο πού λέγεται Ελλάδα,είναι πρώτος μάγκας.

  2. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΕΣ 25000 ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ-ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  3. Οι ψηφοφόροι σου παίρνουν ΜΑΓΚΙΑ ….. Μια χαρά !!!!!!!!!!

  4. ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΕΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ Μ@Λ@Κ@@Σ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ.

  5. ΤΡΕΧΑΤΕ ΩΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ Μ@Κ@ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ . ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ , Ν.Δ.-ΣΦΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-ΒΑΡΟΥΦΑ .

  6. Μπορεί κάποιος να μου πει το έργο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου???
    Αν κρίνουμε από τους εκπροσώπους της Ελλάδας, Παπαδημούλης, Κούνεβα, Γεωργούλης και κάτι Εβραίες ανθέλληνες… τότε δίπλα απορώ. Πρώτα γιατί υπάρχει? Και δεύτερον η τι έργο προσφέρει?

  7. το να εισαι ηλιθιος δεν ειναι και τοσο δυσκολο .,.,.,

    να βρισκεις πιο ηλιθιους να σε ψηφιζουν ειναι τραγικο.,.,

    το να μη κρυβεις την βλακεια σου ειναι διπλη βλακεια

  8. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ειναι τζαμπα μαγκας. 25.000euro/ΜΗΝΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!! TOY ετυχε ΛΑΧΕΙΟ.πλην ομως ΚΑΙ πολλοι ΑΛΛΟΙ αναξιοπαθουντες κερδισαν ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ την συγκεκριμενη περιοδο των ΘΑΥΜΑΤΩΝ. Ας ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΒΡΕ GREEK. αιντε γελα.

Comments are closed.